20.haftada hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ?

PinkMermaid

🧜🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.723
6.228
158
İlk gebeliğim ve kız bebek bekliyorum. 20.haftamdayım ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum kızlar , bu normal mi ? Geçen haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim,doktor bütün organlarına baktı, herşey normalmiş,sağlıklıymış ki ultrasonda çok hareketliydi gördüm ama ben dışarıdan hissedemiyorum. Hissetmek için daha erken mi yoksa ilk gebeliğim olduğu için hareketi mi anlamıyorum.Fikri olan ?

İlk gebeliğim ve kız bebek bekliyorum. 20.haftamdayım ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum kızlar , bu normal mi ? Geçen haftasonu ayrıntılı ultrasona girdim,doktor bütün organlarına baktı, herşey normalmiş,sağlıklıymış ki ultrasonda çok hareketliydi gördüm ama ben dışarıdan hissedemiyorum. Hissetmek için daha erken mi yoksa ilk gebeliğim olduğu için hareketi mi anlamıyorum.Fikri olan ?

canım selam cıkolata yıyp bıraz ayaklarını uzat bakalım uzan bıraz 1 saate kadar tepkı verır dıyorlar - belkide sen hıssetmıyosundur

canım selam cıkolata yıyp bıraz ayaklarını uzat bakalım uzan bıraz 1 saate kadar tepkı verır dıyorlar - belkide sen hıssetmıyosundur

Bilemiyorum tatlım , 1 saate kadar hareketsiz bekliycek miyim yani :KK33: sanırım ben güçlü bir hareket bekliyorum tekme gibi,bir anda hissedebilceğim.

Bilemiyorum tatlım , 1 saate kadar hareketsiz bekliycek miyim yani :KK33: sanırım ben güçlü bir hareket bekliyorum tekme gibi,bir anda hissedebilceğim.

hareketsızz degıl tabıkı sadece dınlenır pozısyonda olursan onun kanına enzımler daha rahat gecer dıye dedım - cıkolata bhareketlendırımıs ole dıyorlar

ilk gebelikte normal canım endişelenecek bi durum yok çok hareketliysen anlayamıyorsundur arkadaşın dediği gibi yap hissedersin ama net hareketleri 2 yada 3 hafta sonra hissedebilirsin gerçi kişiye göre değişiyor sadece endişe etme herşey yolunda inşallah ;)

Eğer sakin ve sessiz bir ortamda uzanirsan mutlaka hissedersin.Biraz kendini dinlemen gerekiyor.tekme olmasa da balon patlaması ya da kelebek kanadı gibi hissettirir kendini.Benim kizimda kelebek gibiydi hareketler 16. Haftadan sonra.oglumda ise balon patlaması gibi başladı ve şu an yerini tekmelere bıraktı.bir de düzenli mesela 2 saatte bir uyanıyor ve ben artık takip edebiliyorum.

ilk gebelikte normal canım endişelenecek bi durum yok çok hareketliysen anlayamıyorsundur arkadaşın dediği gibi yap hissedersin ama net hareketleri 2 yada 3 hafta sonra hissedebilirsin gerçi kişiye göre değişiyor sadece endişe etme herşey yolunda inşallah :KK66:

Eğer sakin ve sessiz bir ortamda uzanirsan mutlaka hissedersin.Biraz kendini dinlemen gerekiyor.tekme olmasa da balon patlaması ya da kelebek kanadı gibi hissettirir kendini.Benim kizimda kelebek gibiydi hareketler 16. Haftadan sonra.oglumda ise balon patlaması gibi başladı ve şu an yerini tekmelere bıraktı.bir de düzenli mesela 2 saatte bir uyanıyor ve ben artık takip edebiliyorum.

Kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim, tavsiyelerinize uyacağım . :anneadayı:

Merhaba canım, bende senin gibi sabırsızdım 20. haftadayım dün emin oldum duyduğuma. öyle şiddetli bir tekme bekleme içinde gaz kıpırtısı gibi sanki hava kabarcığı dönüyomuş gibi ama çok güzel ;) merak etme bıkaç gun içinde hissedersin Allahın izniyle;)

Merhaba canım, bende senin gibi sabırsızdım 20. haftadayım dün emin oldum duyduğuma. öyle şiddetli bir tekme bekleme içinde gaz kıpırtısı gibi sanki hava kabarcığı dönüyomuş gibi ama çok güzel :KK66: merak etme bıkaç gun içinde hissedersin Allahın izniyle:KK66:

inşallah canım bekliyoruz bakalım :KK33: insan sabırsızlanıyor gerçekten. :KK17:

Can'ım ilk gebeliğin hissetmemen çok normal. Öyle Zaman'lar gelecek ki sana bir tekme atacak kalabalığın içinde ayyy diye bağıracaksın.

canım 20de bende hisstemedim hatta telaşlandım ama 22iden sonra hafif hafif hissetmeye başladım şimdi 28e giriyoruz :)

Can'ım ilk gebeliğin hissetmemen çok normal. Öyle Zaman'lar gelecek ki sana bir tekme atacak kalabalığın içinde ayyy diye bağıracaksın.

yaaaa ne güzel :KK48: sanırım sabırsızım zaten 7 aylık doğmuşum ben :KK69: çok merak ediyorum o duyguyu. Bir de hareketlerini hissetmediğim için acaba birşey mi var diye evham yapıyorum sanırım.

canım ben 18 de bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama kesin emin değildim 20. hafta da kesin emin oldum. ilk hareketler sanki affedin ishaliniz varda karın gurultusu varmış gibi hissediliyordu bende belkı sende de öyle şeyler var ama başka bir şey zannediyorsun :)

canm ilk gebelikte 20 haftadan sonra hissediliyor 2 ve 3 üncü gebelik lere 16 17 haftada hissedilir ilk olduğu için geç hissediliyor canm endişelenme 1 hafta sonra anca hissedersin Rabbim sağlıkla kucağına versin canmm

canım 22. haftaya kadar hissedilemeyebilirmş. Zaten ilk hissetmende öyle sert bir tekme bekleme annesi o daha minik :) ben 24. haftadayım daha dün akşam çok sert tekmeledi

Kişiden kişiye değişiyormuş canım korkma. Ben 17+6'da ilk defa hissettim. Bugün 19+6 ve bir haftadır daha net hissediyorum tekmelerini. Doktorum 22'ye kadar hissedersin demişti. Normal yani :)

Benimde ılk gebelıgım ılk defa gecen hafta hissetmeye başladım artık dışarıdan da atıyor tekme gibi yakında hıssedersın sende cok guzel bır duygu Daha ıyı anlıyorsun hamılelıgı bebişin Kımıldadıkça:anneadayı::KK200:

canım ben 18 de bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama kesin emin değildim 20. hafta da kesin emin oldum. ilk hareketler sanki affedin ishaliniz varda karın gurultusu varmış gibi hissediliyordu bende belkı sende de öyle şeyler var ama başka bir şey zannediyorsun :)

bazen karnımda değişik gurultular hissediyorum , bebek olabilir mi ? açlıktan değil yani bu farklı bir guruldama :KK48:

canm ilk gebelikte 20 haftadan sonra hissediliyor 2 ve 3 üncü gebelik lere 16 17 haftada hissedilir ilk olduğu için geç hissediliyor canm endişelenme 1 hafta sonra anca hissedersin Rabbim sağlıkla kucağına versin canmm

inşallah canım amin, çok teşekkür ederim.:anneadayı:

canım 22. haftaya kadar hissedilemeyebilirmş. Zaten ilk hissetmende öyle sert bir tekme bekleme annesi o daha minik :) ben 24. haftadayım daha dün akşam çok sert tekmeledi
hmm söylediklerin moral oldu canım çok sağol :KK5:

Kişiden kişiye değişiyormuş canım korkma. Ben 17+6'da ilk defa hissettim. Bugün 19+6 ve bir haftadır daha net hissediyorum tekmelerini. Doktorum 22'ye kadar hissedersin demişti. Normal yani :)

dün doktorumdaydım o da eli kulağında bugünlerde hissetceksin dedi canım,haklısın sen de. :super:

Benimde ılk gebelıgım ılk defa gecen hafta hissetmeye başladım artık dışarıdan da atıyor tekme gibi yakında hıssedersın sende cok guzel bır duygu Daha ıyı anlıyorsun hamılelıgı bebişin Kımıldadıkça:anneadayı::KK200:

inşallah canım, nasıl bir duygu olduğunu çok merak ediyorum,Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :KK66:

Aynen ben de ilk hamilelikte bunun normal olduğunu duymuştum. Endişelenilcek bir şey yoktur büyük ihtimal ama çok kafayı takıyorsan doktora da danış derim.

Back
X