Bebek Beslenmesi 20 günlük bebeğim doymuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

algida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
953
3
96
Nevşehir
20 gün önce dünyaya gelen kızım emiyor fakat doymuyor.
Göğsümü sadece 5 dakika emiyor ve diğer göğsümü de emzirmek için ne kadar çabalasam da uyandıramıyorum.Doktorum her iki göğsünü de en az 15 er dakika emzir dedi ama ikisinin toplamı bile 15 dakika olmuyor.Uyuyakalıyor göğsümün üzerinde.ve gün boyunca ağlıyor açlıktan
Mama veriyorum onu da ağlayarak zorla içiyor bi de emmekten vazgeçmesin diye biberonla vermiyorum kaşıkla veriyorum.
Sanırım sütüm de az ... ilk zamanlar göğsümden taşarken bebek az emdiği için o da çekilmeye başladı sanırım..sağamıyorum da pompa çatlatıp acıdan durdurmuyor doktor elinle sağ dedi...ama elimle sağmayı da beceremiyorum ne yapacağım ben yaa

sakın vazgecme bırak uyusun gogsunde..nedenmı; cunku 18 gunluk bebegım var gogsumde uyuyor emmıyor dıye zorluyordum alsında cene kasları cok zayıf oldugu ıcın yorulup uyuyorbırak uyusun cunku oğlum sutum az geldıgı ıcın mama ıle takvıye yapıyorum ve artık emmeyı reddedıyor uyuklarken emzırıyorum o kadar uzuluyorum kı keske gogsumde uyusada uyuyup uyanıp emse...uyuyor dıye yatagına koyuyordum keske koymasaydım...cok dua edıyorum sutlerım artsın dıyye..ve hergun kefır,malt,dere otu,rezene,stıll tee ıcıyorum ama anladım kı bunye meselesı cunku ıuzsenın hıcbırsey yapmıyor sutlerı cok fazla ben hergun neler ıcıyorum yıne az...olsun kıymetlı o az sutler bıle...gogsunden akan sutlerın bosa gıtmesın dıye gogus kalkanı al aventın..bebegın bır gogsunu emdıgınde dıgerıne bosalıcak sutun goreceksın ve sutun bosa gıtmeyecek...allahım sutlerımız artsın ve bebegımız emmeyı bırakmasın....sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…