20 güne bir adet olanlar...

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
arkadaşlar 20 günde bir adet olup hamile kalan var mı?varsa hemen kalınabiliyor mu?

canım bişey diyemiyom bende 23 günde bir adet oluyorum hamile kalmada problem yaşamadım ama en iyi doktorun bilir hormon testlerini yaptır onlar yumurtlaman olup olmadığı yumurtanın olgunlaşıp çatlayıp çatlamadığı hakkında bilgi verir en kesin öyle öğrenirsin zaten onlar normalse bir problem yokdur süreyle ilgili.

Teşk.ediyorum.ama dr.bi problem yok dedi tahlil ve ultrasyonda baktı.3 aydır bekliyorum daha erken diyeceksiniz ama insanoğlu işte...

hormon testlerin normal çıkmışsa hiç dert etme 20 günde bir adetde olsan fark etmez önemli olan harmonların

canım bende senin gibi 1 ayda 2 kere nerdeyse adet oluyorum ben düğünden 1 hafta önce adet oldum hiç korunmadık ve 21 gün sonra 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 aylık güzeller güzeli kızım var ve doğal yolla yani dışarı boşalma ile korunuyorduk ki çok az bişey oldu ve 6 hafta 6 gün gebeyim çok şükür halime vee rabbim isteyen dileyen ve uğraşan herkesin kucağını doldursun inş

merhaba acaba bu neredeyse 1 ayda 2 kez adet gormek sadece hormonlarla alakalı bı sorunmu yoksa kist yada baska teshıslerıde olabılıyormu? Bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım.. Allah bagıslasın bu arada..

Çok yakın bir aile dostumuzun da 20 gün hatta bazen 18 günde bir oluyordu , maşallah 2 tane kızı vardı sanırım hamileliğe engel bir durum değil , dr. bişey yok diyorsa yoktur lütfen kuruntu yapmayın , kendimize neyi telkin edersek öyle oluyor , aklımıza hep iyi şeyler getirmeye özen gösterelim.

valla benimde 7+21 28gün adet periyodum..7 gün adetli gecio 21 gün temiz 3 yillikta evliyim hormonlarimda da bise yok ama olmuyo iste..ALLAH ne zaman yazmissa ozaman oluyo bebek

allaha şükür bende ne hormon problemi nede kist var bilmşiyorum vücut sistemim böyle demekki bu arada 28 ekimde bbeğim düştü rahmim kabul etmemiş daha hazır değilmiş:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar ben bekarım bendede ilk defa bu ay oldu bu durum. hem ayın ilk başında hemde sonunda oldu. çok korkuyorum önemli bişey deildir dimi inşalahfisfisfis
birdaha tekrarlarsa doktora görüncem:1no2:

adet erken olmayla cocuk olmasının alakası ne ki daha geç oluyorsan 2 ayda bir falan oluyorsan cocuk zor oluyo. benim önceleri çok düzenliydi26-28 gün arasın ama çocuk dogup 8 aylık olduktan sonra düzenim bozulduu.. ramazan içinde 2 kere oldum yani. galiba stresten oluyo 20 güne bir oluyorm
böyle devamederse doktora gitcem. acaba 2-3 ay oldu sigarayı bırakalı ondanmı ne bileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…