- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
evet tüylenme yaptığını birkaç yerde daha okudum yağsız el kremi banada ideal geldiBen cok onceden denemistim corekotu yagini asiri
Derecede tuylenem yapti. Masaj icin bence yagSiz el kremi bile is gorur onemli olan kan dolasimi saglanmasi.
evet dolgunluk veriyor çörek otu yağı ama kesinlikle kalıcı deil kesinlikleama bende buzla masaj yapmayı deniyecem herkes faydası oluyor diyor umarım oda geçici dolgunluk vermez
o konuda bilgim yok malesef yorum yapıp yanlış bilgilendirmek istemem :26:öyle ise bende buzla yapayım bari bu çörekotu yağını rezene çayının içine katıpta içiyorlar birde oda tüylenme yaparmı acaba
Ben neler kullanmadim ki. Istikrarli olup sabredince gercekten farkediyor. Bak ne yap biliyo musun. Olcunu al ilk once sonra programa basla. Bi 10 gun sonra olc ama arada asla olcme. O zaman insan gaza geliyo. Biz bi iki gun deniyoz olcuyoz fark yoksa moralimiz
Bozuluyo zaten birakiyoruZ. Ilk once inan bu isin yasla falan da alakasi yok. Bak ben en az 6 ay keten tohumunu kullanicam mesela
1- hayir canim kremi kendim hazirladim birazdan burada paylasirim
2- kucu aktardan aldim canim, az al bittikce gidip gene alirsin yoksa bozuluyor.
3- buzu gogus cevremde daire cizerek gezdiriyorum ucuna degsirmiyom ama genede buzusuyo tabiki.
4- keten tohumu tatsiz tuzsuz bisi. Ilk cektirmeden almistim babam evde sahanda dovdu onlari biraz yerkende diri olanlarini kitir kitir cigniyom. Yogurtla yiyorum ama zor oluyo biraz. Gecen gun karpuz kestim bi tabagada bi kasik keten tohumu koydum karbuzu tohuma batira batira yedim muthis oldu anlamadim bileaktarda al ama orada gozunun onunde cektir az al bitince bi daha alirsin.
5- 23 yasindayim bekarim canim. Ergenlikten beri bu kadar buyuduler iste
6- ben daha once ibrahim saracoglunun kurunu kullanmistim o harnup (keciboynuzu ) pekmezi ve polen vermisti. Onun sitesinden al istersen bence daha guvenilir.
7- hayir canim vermedim ama yedigim hersey istah aciyo sadece keten tohumu kapatiyo boylece dengelendigini dusunuyorum.
merhaba okurken farkettım ama keten tohumunu çekildiği gibi tüketmek lazım yoksa zehri oluyomus keten tohumunun. bi bakın mutlaka.. uyarmak istedım..
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-506608.html
Bende arastirmistim canim bir ay icinde tuketin yaziyordu. Hava almayan bi kapta dolapta sakliyorum bi sorun olmadi. Tesekkur wderim uyarin icin
Merhaba cnm çok güzel sonuç almışsın azmin sonu bu olsa gerek bende çörek otu yağını ve rezene çayını deniyorum faydası olacak mı bakalım..İnşaAllah olur ..olmazsa senin yöntemi deniycemm çok güzel sonuç almışsın gerçekten de MaşaAllah diyelim :)
çörekotu yağı ve de hurmaaaaa deneyin ama sabırla deneyin 1cm bile olsa farkı göreceksiniz ben 1 yıldır yapıyorum göğüslerim bomba oldu
Kizlar olctum hala gerileme yok 91 cm de duruyorlar. Erkek arkadasim bile ne olmus bunlara diye saldirmaya calistisimdi yaptim buz ve masaji surdum kremimi boyle yaticam, pekmezi mi polenimi ve kucu mu yicem. Zaten gunduZ adacayi ve keten tohumu tuketmistim :))
Sanirim uzun bi sure buyume olmaz tahminimce bi lac hafta sonrA bi kac cm daha buyumus olur :)
Sizler neredesiniz ya sanki eksildik. Kizlar biliyorum bi cogumuz bikti artik, ben neredeyse 3-4 yildir otla cople ugrasiyorum ama hic bu kadar sonuc almadim. Sebebi de programa sadik kalmak, dogru bitkiler, masaj ve tabiki sabir. Hadi kusmetin onlara gelin birlikte sevelim. Inanin olacagina, sizde farkedeceksiniz eminim
Kizlar olctum hala gerileme yok 91 cm de duruyorlar. Erkek arkadasim bile ne olmus bunlara diye saldirmaya calistisimdi yaptim buz ve masaji surdum kremimi boyle yaticam, pekmezi mi polenimi ve kucu mu yicem. Zaten gunduZ adacayi ve keten tohumu tuketmistim :))
Sanirim uzun bi sure buyume olmaz tahminimce bi lac hafta sonrA bi kac cm daha buyumus olur :)
Sizler neredesiniz ya sanki eksildik. Kizlar biliyorum bi cogumuz bikti artik, ben neredeyse 3-4 yildir otla cople ugrasiyorum ama hic bu kadar sonuc almadim. Sebebi de programa sadik kalmak, dogru bitkiler, masaj ve tabiki sabir. Hadi kusmetin onlara gelin birlikte sevelim. Inanin olacagina, sizde farkedeceksiniz eminim
Canım ben daha önce çörekotu yağı ile masaj yaptm ama tüylenme oldu o yüzden bıraktm
hayıt tohumu kullandım 1 aya yakın bi fayfa göremeyince bıraktım
Buz masajı yaptım 2 hafta kadar onun da etkisini göremeyince bıraktım
Offff offfff doğum kontrol hapı kullanıp büyütenler var ama benimde yaşım(16) küçük onun için. ben neler yapmalıyım sizce bana taviyelerinz neler gerçekten buna ihtiycm var dikkate alan herkese teşekkürler.
Canım ben bide karışımıma kazein(süt proteini)ve nar ekşisi kattım. Biraz da zeytinyağı döktüm neden yaptım bende bilmiyorum. Ama fermante olmaya basladı cünkü hem öyle kokuyor hemde kapak kapalı kaldığı sürece kutunun dışına taştığını görüyorum.büyüme konusunda öne doğru değilde yanlara doğru bi gelişme hissettim sabah akşam inceliyorum moralim bozulmaya başladı işe yaramıyormuş gibi geliyor acaba kremi tekrar mı yapsam biraz fazla karıştı sanki büyütücem derken ters etki edip küçültmesin :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?