- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
- Konu Sahibi Aydinaydin
-
Yazdiklarin cok motive edici. Hic spor yaptin mi acaba bu surecte? Ben de son bir yil icerisinde tam 7 kilo aldim
Yazdiklarin cok motive edici. Hic spor yaptin mi acaba bu surecte? Ben de son bir yil icerisinde tam 7 kilo aldim
bravo kilo vermek gerçekten dünyanın en zor işi
bende bir topik açtım bir liste buldum koydum bana göre ama daha ancak 2-3 kilo arası verebildim 1 ayda
bu aralar misafirler gezmeler derken sıkılaştıramadım hemen durdu kilo vermem
tekrar başlıcam inşallah çok sıkı tutmak gerekiyor yoksaaaa
1 gram bile gitmiyorrrrrrrrrrr
Allah kolaylıklar versin canım
Senin kilon çok değil, hem yavaş yavaş verince geri de almazsın.. inşallah fıstık gibi olalım hepimizz
bence öyle yapma, haftada 2 gün protein olsun sadece. lapa falan beslenemezsin öyle
ben ekmek çok severim, makarnayı bile ekmekle yiyesim gelir o derece. tatlıyla aram yok, çayı falan da yarım küp şekerle içerdim. ekmeği kesip su içmeye başlamam faydalı oldu sanırım. verirsin canım benim 7 kilo büyük bişey değil
Canim ayni sekilde yemek yemeyi inanilmaz seviyorum ozellikle pizza, makarna v.s. yalniz yasadigim ne kolay oluyorsa onu yedim. Ofiste tum gun oturarak calistigim icin kilo aldikca aldim. Hemen hemen her aksam cikolata yedim az da olsa.
Atkins diyetine basladim dort gun once bende ve cok ilginc bir sekilde acikmiyorum, ilk defa yapiyorum bu diyeti umarim ise yarar.
Atkins diyetini açabilirmisin merak ettim. bende çabuk acıkanlardanım yemeyi seviyorum. birde akşama kadar iş yerinde oturunca diyet yapmak iyice zorlaşıyor. benim bölgesel kilom var hareket olmadığı için de gitmiyor hatta artık selilüt oluşmaya da başladı. basen kalça göbek çok değil 5 kilo vermem gerek. benim metobolizmam yavaş sıkamıyorum kendimi. acıkma olayını ve tatlı olayını bastırmam gerek.63 kiloydum 3 kiloyu verene kadar göbeğim çatladı desem yeridir. kaldı 5 kilo bana da yardımcı olun yol gösterin. herkes bildiklerini paylaşırsa güzel olur. ben şu sıralar metobolizma hızlandırıcı çaya başladım. 2 elma 1 çubuk tarçın karanfil karabiber 15 bardak su. bunları kaynatıyorum sürahiye dolduruyorum her bardağıma yarım limon sıkıyorum. bu biraz tatlı isteğini bastırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?