20 gün sonra doğumum var.kasılmalarım ağrısız ve çok?

gulminahira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
311
12
46
Adana
neden her saat başı ağrısız ama nefes almamı zorlaştıran 5-10 dk süren kasılamalra maruz kalıyorum.bu durumu yaşayan var mı?dr'a gideceğim ama öncesinde kk'da iken sorayım dedim.teşekkürler.

neden her saat başı ağrısız ama nefes almamı zorlaştıran 5-10 dk süren kasılamalra maruz kalıyorum.bu durumu yaşayan var mı?dr'a gideceğim ama öncesinde kk'da iken sorayım dedim.teşekkürler.

canm 20 gü çok var kasılma sancı olamamsı lazım..kaç 36-37 den sonra sancılr olur norml kısa süreli ..bnmde 35 haftalık filn baskı oluyr kasıklarımaa nefesm keslyr gibi oluyr banada..normaldr cnm..yinede doktrada söyle.geçmiş olsn.

doğuma 3 hafta kaldı benim.daha öncekinde bu kadar kasılma olmamıştı.bu birz rahatsız ediyor açıkçası.endişeleniyorum
Teşk ederim yorumun için.inşallah sağ salim doğurruz:)

Allah yardımcın yardımcınız olsun doğum çantanı hazırlamadıysan hemen hazırla 20 günün kalmış her bebek tam 9 ay 10 günü beklemez hazırlıklık ol mesela ben 10 gün önceden doğmuşum bunun için çantan hazır olsun doğum sancılarının başladığını anladığında çanta hazırlamayla uğraşmazsın çantanı aldığın gibi hemen hastaneye gidersin hemde daha sonra aceleden çantaya koyman gereken önemli şeyleri unutabilirsin

CanıM doktorun sana detaylı bilgi verecektir...SIkıntı stres yapma.......Benim de kasılmalar en üst seviyedeydi ama ben hiç hisstemiyordum..O yüzden normal doğuramamıştım.....
Allah yardımcın olsun...Sağlıcakla ikiniz de kurtulursunuz inşllh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…