Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migren tedavisine başladım bugün itibariyle 1 ay oldu (sadece 4 iğne ) sadece lokal anestezi uyguluyorlar adeti geciktirmediğini söyledi doktor onun haricinde hiçbir ilaç kullanmadım her şey rutininde devam ediyor ve adet günüm hiç şaşmazTestleriniz negatifse eğer başka bi sebepten gecikme yaşıyo olabilirsiniz. Yakın zamanda ilaç kullanımı, ani kilo artışı, beslenme ve uykuda düzensizlik, aşırı stres vs oldu mu acaba
Hiç gecikme yaşamadığım için bilmiyorum, 1 hafta önce ultrasonla baktı doktor bir şey gözükmüyor dedi, kimyasal geçirmedim 8 aylık evliyimPcos başlangıcı gibi bi durum olabilir mi? Bir de siz kimyasal geçirmiştiniz sanki. Sonrasında regl oldunuzmj
Ben açıkçası pek inanmıyorum bu cümleye çünkü uyku düzeni bile bunu etkilerken anestezi ve migren için aldığınız iğnelerin yan etki yapmaması ihtimali bilemiyorum ama saçma geliyo. İsterseniz yakın zamanda bi kadın doğuma görününMigren tedavisine başladım bugün itibariyle 1 ay oldu (sadece 4 iğne ) sadece lokal anestezi uyguluyorlar adeti geciktirmediğini söyledi doktor onun haricinde hiçbir ilaç kullanmadım her şey rutininde devam ediyor ve adet günüm hiç şaşmaz
Yarın için randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, testler ne kadar negatif çıksa bile bir ihtimal var diye düşünmeden yapamıyorum açıkçasıBen açıkçası pek inanmıyorum bu cümleye çünkü uyku düzeni bile bunu etkilerken anestezi ve migren için aldığınız iğnelerin yan etki yapmaması ihtimali bilemiyorum ama saçma geliyo. İsterseniz yakın zamanda bi kadın doğuma görünün
Gidin bakalım, umarım güzel bi sürpriz haber alırsınız :)Yarın için randevu aldım bakalım doktor ne diyecek, testler ne kadar negatif çıksa bile bir ihtimal var diye düşünmeden yapamıyorum açıkçası
İnşallah :)))Gidin bakalım, umarım güzel bi sürpriz haber alırsınız :)
Sıkıntı stres yaptınız mı bu süreçteHiç gecikme yaşamadığım için bilmiyorum, 1 hafta önce ultrasonla baktı doktor bir şey gözükmüyor dedi, kimyasal geçirmedim 8 aylık evliyim
Hayır rutin hayatıma devam ediyorum şükür bu haftaya kadar 2 hafta aralıksız başım ağrıdı onun haricinde bir şey yokSıkıntı stres yaptınız mı bu süreçte