20 gün adet gecikmesi:)

Patikk3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2019
5
0
36
34
Merhabalar. Son adet olduğum günden beri 48 gün olmuş, kullandığım uygulamaya göre de adet olmam gereken günü 20 gün geçti. Bir kaç aydır düzenli olmasına rağmen polikistik over olduğumdan genelde adetim aşırı düzensizdir. Başlar, bitmek bilmez, bazen de böyle başlamaz ama hiç bu kadar geciktiğini hatırlamıyorum. 2 hafta geciktikten sonra (yani 2-3 gün önce falan) 2 gün arayla 2 kere idrar testi yaptım. Bebe time diye bir test İkisinde de 2. Çizgi hiçbir şekilde yoktu. Bugün aile hekimime gidip danıştım ve kan da verdim. “Büyük ihtimal hamilesiniz” dedi ancak adetimin düzensiz olduğundan bahsetmek aklıma gelmedi. Bu arada guatr hastası olduğumdan kullandığım 25 mg’lık ilacı geçen ay 50 mg’a çıkarmıştım doktor tavsiyesiyle. Sebebi bu mudur acaba diyorum şimdi Pazartesi gününe kadar hep merakta kalacağımdan tecrübelerinizden yararlanmak isterim (Bu arada henüz bebek istemediğimizden tam bir korunma olmasa da herhangi bir şey kullanmadan korunmaya çalışıyorduk)

Isteyip istemedigin konusunda emin olamadim ☺ ama guatr icin kullandigin ilacdan olacagini sanmiyorum bnde 25le baslayip 50 ile devam ettim hatta hamilelikde guatr yuksekligi tehlikeliyms bu yuznden hamilelkde de kullandm hamileysen hayirli olsun mu diyim nediyim eger varsa hayirli olsun ins evde melek iyidir

Bende de pko var geçen sefer 53. günde regl oldum söktürücü ile bu ay yine 7 gün gecikti test yaptım negatif muhtelemen pkodandır.

Cevaplarınız için teşekkür ederim Bebek isteyip istemediğim konusunda ben de henüz emin değilim o yüzden ifade edemedim kendimi sanırım Evet levotiron prospektüsüne baktım her ihtimale karşı diye, hamilelikte de kullanılmalıdır yazıyordu. Dozunu arttırınca mı bünyem şaşırdı diye düşündüm.
Bana da yüksek olasılık pko gibi geliyor ama. Eskiden çok düzensizdi ama son aylarda düzenliydi. Bugün 49. Gün bakalım meraktayım

20 gun gecikmede gebelik varsa herturlu idrar ve kan testinde cikmaliydi diye biliyorum. Allah gonlunuze gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…