Sag kasik agrisi konusuni siz acmistiniz dimi adetinize 1 hafra deil 3 gun yokmu sar 14 tu diye hatirliyorum bn sizi ama hayirli olsun insallah gebesinizdirArkadaslar adetime bir hafta var ama testte ilk zaman hicbrsey yktu sonra 20 Dkk da bekledm slik cizgi gormus gbi oldm ama yk cnm dedm attm iki sonra baktm baya belirginlesmis
bu durumu yasayan varmi
testte 10 dkk sonrasini dikkte almayin dior bliorm :)) sadce kafami koyulasmasi karistirdi
Evet cnm oyleydi fakat bende pco Cikti yeni dha alisamadm :) 35-40 gunde bir adet oluyorum eskiden 30 gunde oluyordum ogrendigime gore artk 35 güne gore testler takip edilmeliymis eger olr sayarsam adetime 7 gun kalior En az :)) karmasik bnm isler :)Sag kasik agrisi konusuni siz acmistiniz dimi adetinize 1 hafra deil 3 gun yokmu sar 14 tu diye hatirliyorum bn sizi ama hayirli olsun insallah gebesinizdir
Testi attm Lavobanin copune attm yoktur dedim islanms sonradnda alamadmTestin görüntüsü varmı
Siz ne durumdasiniz 3 gun kaldi bat a sizin :)) bn aslinda niyeyse cok imitsiizm ama yinede umit vr tbi ama dusuk ihtimal gozuyle bakiorm kismetSag kasik agrisi konusuni siz acmistiniz dimi adetinize 1 hafra deil 3 gun yokmu sar 14 tu diye hatirliyorum bn sizi ama hayirli olsun insallah gebesinizdir
Cnm bnm gec ciktiya cogu kisii hamile deilmis bole cikan cok vrmis cok nadir hamile cikanda vr ama acikcasi 5.5 yildir ilkkez ihtimal vermiorm fazla belkide umitsizim braz bnde de pco cikti prolaktin yukselmesi cikti oyuzdn herlde zor gibi aslnda :))) bakalm hayrlisi olsn insallah hamileyzdir snn hic mi cikmadi ya silik flan :/Canim bnce hamilesin gozunaydinbnm belirtiler devam ama gebe kalmam zor ilk defa umitlenmistim sperm sorunu var cunku bugun yumurtlamimin 13.gunu kaset test negatif yuzde 99 hamile degilim ama sana cooook sevindim
Az silik olsa bile hamile olmasan cikmazdi canm 1 saat sonra cikan silikle bile hamile olanlar var icin raat olsunCnm bnm gec ciktiya cogu kisii hamile deilmis bole cikan cok vrmis cok nadir hamile cikanda vr ama acikcasi 5.5 yildir ilkkez ihtimal vermiorm fazla belkide umitsizim braz bnde de pco cikti prolaktin yukselmesi cikti oyuzdn herlde zor gibi aslnda :))) bakalm hayrlisi olsn insallah hamileyzdir snn hic mi cikmadi ya silik flan :/
Aa birde yukarda idrara skisma demissin bnde konu actim bugun idrara cikarken cildircam 15 dk da bir gece uykumdan uyandiro seninki gebelikyenmis bn sistim oldum herhaldeCnm bnm gec ciktiya cogu kisii hamile deilmis bole cikan cok vrmis cok nadir hamile cikanda vr ama acikcasi 5.5 yildir ilkkez ihtimal vermiorm fazla belkide umitsizim braz bnde de pco cikti prolaktin yukselmesi cikti oyuzdn herlde zor gibi aslnda :))) bakalm hayrlisi olsn insallah hamileyzdir snn hic mi cikmadi ya silik flan :/
Bilmiyorum dedigim gibi yani cokcokcok minik ihtimal veriyorm ama tabiki Allah ol dedikten sonra imkansizmi var elhamdulillahAz silik olsa bile hamile olmasan cikmazdi canm 1 saat sonra cikan silikle bile hamile olanlar var icin raat olsunyarin bida yap bakalim daha da koyulasir hem pco prolaktin hepsi olsa nolur allah ol demis olmus malesef cikmadi bembeyaz bir negatif:))
Test yaptm buyuk ihtimal negatif olsaydi bgun koyulasrdi buyuk ihtimalAa birde yukarda idrara skisma demissin bnde konu actim bugun idrara cikarken cildircam 15 dk da bir gece uykumdan uyandiro seninki gebelikyenmis bn sistim oldum herhalde
Aynen cnm tekrr yaptm cikmadi zatenIlk 10 dk içinde çıkması gerekiyor cnm sonrasını dikkate alma kuruma cizgisi
Yani telde cekmeye calistm ama gozukmuorduCanim bak bende bnde silik bile yoktu senin attigin resimde baya cizgi var bnce hamilesin yuzde 90 yaa kendimden bilmesem negatifi yoktur diecem bn o isikta bile cizgiyi goremeedim 3 senediratsana resimi bakayim kanda cikar kesin
Üzülme inşallah bi daki ay çift çizgiyi görürsünAynen cnm tekrr yaptm cikmadi zaten
Hayirlisi kismetimizde ne zaman varsa ozmn gorcez elbet uzulmuorm nden uzuleym yahu Allah ne zmn dersenozmn olck :)))Üzülme inşallah bi daki ay çift çizgiyi görürsün
Merhaba canım ben de adetime 1 gün kala silik çizgi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim görsel ekledim sana yardımcı olması bakımından. üstteki silik olan test adete 1 gün kala 10 dk bekledikten sonra belirmişti, alttaki artık hamile olduğumu anladığım test de adet olcağım gün sabah ilk idrar ile yaptığım test Umarım güzel haberi alırsınArkadaslar adetime bir hafta var ama testte ilk zaman hicbrsey yktu sonra 20 Dkk da bekledm slik cizgi gormus gbi oldm ama yk cnm dedm attm iki sonra baktm baya belirginlesmis
bu durumu yasayan varmi
testte 10 dkk sonrasini dikkte almayin dior bliorm :)) sadce kafami koyulasmasi karisti
Merhaba canim oncelikle Allah bagislasin saglikla kucaginiza almak nasip etsinMerhaba canım ben de adetime 1 gün kala silik çizgi ile hamile kaldığımı öğrenmiştim görsel ekledim sana yardımcı olması bakımından. üstteki silik olan test adete 1 gün kala 10 dk bekledikten sonra belirmişti, alttaki artık hamile olduğumu anladığım test de adet olcağım gün sabah ilk idrar ile yaptığım test Umarım güzel haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?