20 aylık bir evlilik bir bebek ve boşanma

İnsan hamile olduğunu nasıl 1.5 ay sonra anlıyor açıklar mısınız? Orkidler boşuna var o zaman.
Benim gibi yumurtlama düzensizliği adet düzensizliğiniz varsa 45-50 gün adet görmediğiniz oluyosa ve ilaç kullanıyosanız 1.5 ay sonra anlarsınız ben hemşireyim her türlü yöntemi biliyorum ama evet hata bnde affettim ve geri döndüm aramıza sıcaklık girdi çünkü ve korunduğum için hamilelik ihtimali vermiyordum

Eşiniz bariz kötü bir insan.
Başka nasıl kötü olunuyor ki? Vurmuş kırmış af dilememiş dönmenizi de istemiyor
Dövülecek kadar, Kapılar kırılacak kadar kavga ediyorsanız sizce bebek için sağlıklı bir aile çıkar mı sizden?

Merhabalar,
Maaşınızın ve kamu personeli olduğunuzu düşünerek bu işin arkasına bile bakmadan kaçın derim.
Sonucunda ailenizde sizin arkanızda duruyorsa, böyle bir adam için çabalamak daha niye?
Ekonomik olarak rahat olursunuz, kızınıza da aileniz bakar, yaşarsınız.
Böyle bir adamla ömür geçirilmez, allah korusun size de bir şey yapabilirdi.
Size ve ailenize hiç saygı göstermeyen bu adamdan boşanın lütfen.
En azından kadınlık gururunuz için.

bence dön.
böyle bir koca, baba asla bulunmaz.
sevgili, saygili, sizi tam destek, manevi acidan sizi tatmin ede ede zaten madalya alacak kivamda. maddi acidan size lüx bir hayat sunuyor- vurmasi kirmasi yok. ailesi sizi ve cocugu benimsemis. bu adam tam bir jackpot.
sakin ayrilmayin- kiskirtmayin adami. sen carcar konusursan oda döver. annenide döver- ne olacakki?
ortada 2 aylik bebek var- hemen geri dön esine. o cocuk babasiz büyümesin. azcik ele gelsin babacigi onuda döver. tam rahatlarsin

2 yaninizda sonuç olarak bu adam düzelmez diyor kald ki kendisi de ac davanı demiş
Kardeşim huylu huyundan vazgeçmez, ailen ne güzel arkandaymış bu ne güzel bir nimet kiymetini bil, isin de var, bosan kavgasiz gürültüsüz bir ortamda yavrunu büyüt

hani derler yaaa ahaa şuraya yazıyorum diye

konu sahibi barışmazsa bende birşey bilmiyorum diyecem ,

yuhhh ne terbiyesiz ahlaksız karektersiz bir adam ve halaa kabadayılık yapıoyor

ciddi manada korunuyordum

Korunmak degil, sevismemek gerekiyordu. Adam seni dövmüs, evdeki esyayi kiriyor, küfür hakaret.

Ama sorun yok.

Gerçe ben ne diyorum, adam annenin üzerine yürümüs ve adama geri dönmeyi düsünüyorsun.

Ne diyelim, yazdiklarini tekrar oku. 5bin maas almak demek ki sadece statü veriyor, mutluluk, öngörü ve zekayi vermiyor.

birde bu kızımız üniversite mezunu birde hiç okul yüzü görmese demek
adam hem seviyor hem dövüyor diyecek

hani derler yaaa ahaa şuraya yazıyorum diye

konu sahibi barışmazsa bende birşey bilmiyorum diyecem ,

yuhhh ne terbiyesiz ahlaksız karektersiz bir adam ve halaa kabadayılık yapıoyor

Döven kıymetli olur. Sorun ne biliyor musunuz kocası eve götürmeye gitmemiş. Adam gelse hemen gidecek. Istiyor ki adam biraz yalvarsın eve götürsün. Dayak ne buyuk sorun olcak dover ama aslinda iyi biri derler.

Hayvan dovulur derler biz hayvanları bile dövmüyoruz, seviyoruz kiyamiyoruz. Bu kadar değer görmüyor. Ama yok ya geçen seni seviyorum demiştir cicek getirmiştir, sonra der ki aslında seviyor. Dövmekten ala sevgisizlik mi olur?

Kendine dayağı yakıştırıyorsa barışsın

ayy neyse bu konu beni bam latacak hadi ben kaçtım ,

ama bak gene diyorum bu arkadaş kıymetli kocasıyla barışacak ,

Niye, 2 ay seks olmazsa ölünüyor mu? Baristilar diye ille hemen seksmi yapmalari gerek? Yani yasanilan basit bir kavga degildi. Normalde insanin zamana ihtiyaci olmasi lazim tekrar rutine dönmek için, tekrar o kisiye güvenmek için.

Ve nedense hep böyle tür evliliklerde korunurken bebek oluyor. He canim he diyesim geliyor.

4 yıldır kızıma kardeş yapmak için ugraşıyoruz olmuyor
şimdi bugun anladım
hemen aksama eve gidince oruçtan sonra tabiii güzel bir kavga çıkarayım adam beni bir hırpalasın ( adama beni hırpalada denmezki )
sonra allah ne verdiyse
kimbilir belkide spermler hareket heyecan arıyorlardır

bende sasirdim- dayak yedikten 2 ay sonra hamile kalmak icin acaba nasil bir hafiza gerek?
hic dayak yemedim ama standart bir tartismadan sonra bile benim aklima cinsellik gelmiyor- konu sahibi dayak yiyor sonrada catur cutur romantizim yasiyor.
ne güzel kafalar...

Bu evlilik yürümez yaşanacak kötü şeyleri yaşamışsınız telafisi pek olmayan şeyler çünkü anne üzerine yürüme falan var kırılıp dökülen onca şey size uygulanan şiddet ne kaldı geriye o eşyalar kırılırken bebek neredeydi şayet duyduysa ilerleyen zamanda anlıcaksınız yüksek seslerden nasıl korkacak aileniz arkanızda maddi durumunuz iyi daha ne bekliyorsunuz

Bu konuya girildiği için yazıyorum bunun için hafızaya zekaya unutmaya gerek yok en azından benim için öyle olaya sadece seks gözüyle bakarak yaşadım.korunduğum için hamilelik ihtimali vermedim yoksa bnde bu evliliğe çocuk getirmek için can atmıyordum

Gerçekten şu kadınlar klubü kadınlarını anlamıyorum neden böyle bir ortama böyle bir adama çocuk verilir? Eğer o çocuğa sağlıklı bir aile profili sağlayamayacaksanız doğurmayın bu kadar basit. Şimdi de çocuğum var daha küçük ona kıyamıyorum diye evli kalır yıllarca öfkesini kontrol edemeyen bir baba ve dayak yiyen ama çocuğu için susan bir anne profiliyle yaşamaya çocuğunuzu mahkum edersiniz. Olan olmuş artık yapmanız gereken önünüze bakmak. Kimse sizi gelip almak durumunda değil siz eşya değilsiniz. Hala dışarıdan bakılınca kötü değildi diyorsunuz, kendinizi kandırmayın. Kötü bir insan olması için daha ne yapması lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…