• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 aylık bir evlilik bir bebek ve boşanma

İnsan hamile olduğunu nasıl 1.5 ay sonra anlıyor açıklar mısınız? Orkidler boşuna var o zaman.
Benim gibi yumurtlama düzensizliği adet düzensizliğiniz varsa 45-50 gün adet görmediğiniz oluyosa ve ilaç kullanıyosanız 1.5 ay sonra anlarsınız ben hemşireyim her türlü yöntemi biliyorum ama evet hata bnde affettim ve geri döndüm aramıza sıcaklık girdi çünkü ve korunduğum için hamilelik ihtimali vermiyordum

Uzun uzun yazıp yazmamayı düşündükten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim üniversite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Günün de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu özür diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı söyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu söylemedim ta ki herkeze benim çenemi tutamadığım kötü konustuğum için böle olduğunu söyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suç buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra özürler yeminler döndüm.döndükten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilaç ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek sürtüşmeler oldu sadece ailem bana hiç gelmedi bn tek gittim çünkü eşim aileme geldiğin de özür dilediğinde ona kızdılar kızımızı üzdün sen nasıl insansın dediler die öfkeliydi tamam görüşme dedim.neyse çocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gün kadar yanımda kaldı bebeğim prematüre doğdu sağlıklı şükürler olsun ama bn olabilecek tüm ihtimalleri bildiğimden 20 gün neredeyse hiç uyumadım eşimden çok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin çocuğun yanında dursun iş güç istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gün pc alcam dedi bnm filmler koptu çünkü kredi çekerek evlenmiştik bn kredi çektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga çıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak açtı bn sinirden sayıp sövünce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve küfür etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin üstüne yürüdü babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek küfürler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama öfke kontrolü yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp döküp sen susmadın ondan böle yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım dön düzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa aç davanı modunda.bir yanım aç davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..

Eşiniz bariz kötü bir insan.
Başka nasıl kötü olunuyor ki? Vurmuş kırmış af dilememiş dönmenizi de istemiyor
Dövülecek kadar, Kapılar kırılacak kadar kavga ediyorsanız sizce bebek için sağlıklı bir aile çıkar mı sizden?

Merhabalar,
Maaşınızın ve kamu personeli olduğunuzu düşünerek bu işin arkasına bile bakmadan kaçın derim.
Sonucunda ailenizde sizin arkanızda duruyorsa, böyle bir adam için çabalamak daha niye?
Ekonomik olarak rahat olursunuz, kızınıza da aileniz bakar, yaşarsınız.
Böyle bir adamla ömür geçirilmez, allah korusun size de bir şey yapabilirdi.
Size ve ailenize hiç saygı göstermeyen bu adamdan boşanın lütfen.
En azından kadınlık gururunuz için.

bence dön.
böyle bir koca, baba asla bulunmaz.
sevgili, saygili, sizi tam destek, manevi acidan sizi tatmin ede ede zaten madalya alacak kivamda. maddi acidan size lüx bir hayat sunuyor- vurmasi kirmasi yok. ailesi sizi ve cocugu benimsemis. bu adam tam bir jackpot.
sakin ayrilmayin- kiskirtmayin adami. sen carcar konusursan oda döver. annenide döver- ne olacakki?
ortada 2 aylik bebek var- hemen geri dön esine. o cocuk babasiz büyümesin. azcik ele gelsin babacigi onuda döver. tam rahatlarsin

2 yaninizda sonuç olarak bu adam düzelmez diyor kald ki kendisi de ac davanı demiş
Kardeşim huylu huyundan vazgeçmez, ailen ne güzel arkandaymış bu ne güzel bir nimet kiymetini bil, isin de var, bosan kavgasiz gürültüsüz bir ortamda yavrunu büyüt

"kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır" yazmışsınız. Bu ciddi değildir umarım. Dışarıdan nasıl göründüğünü yazardımda forumda hakaretler yasak. Ban yemiyelim. Insallah çocuğu bahane ederek dönmezsiniz

hani derler yaaa ahaa şuraya yazıyorum diye

konu sahibi barışmazsa bende birşey bilmiyorum diyecem ,

yuhhh ne terbiyesiz ahlaksız karektersiz bir adam ve halaa kabadayılık yapıoyor

ciddi manada korunuyordum

Korunmak degil, sevismemek gerekiyordu. Adam seni dövmüs, evdeki esyayi kiriyor, küfür hakaret.

Ama sorun yok.

Gerçe ben ne diyorum, adam annenin üzerine yürümüs ve adama geri dönmeyi düsünüyorsun.

Ne diyelim, yazdiklarini tekrar oku. 5bin maas almak demek ki sadece statü veriyor, mutluluk, öngörü ve zekayi vermiyor.

Adam ortalığı dağıtmış, kapı kırmış, anne gelmiş üstüne yürümüş ve tek sorun öfke sorunu olması öyle mi? İyi bir yerden duymuşsunuz öfke sorunu diye bir şey yerli yersiz kullan babam kullan. Adam saf kötü, bu kadar uzun süre devam eden bir şiddet sürüsü, dönseniz siz ailenizi çağırdığınız için en kolay hedef olan çocuğa yöneltecek sinirini. Dönünce aile desteği de kesilir artık zaten. Kusura bakmayın ama inanamadım okuduklarıma, 2 aylık da olsa şunları yaşayan bebekte sağlıklı ve sakin bir gelişim de bekleyemiyorum, çok yazık.

birde bu kızımız üniversite mezunu birde hiç okul yüzü görmese demek
adam hem seviyor hem dövüyor diyecek

hani derler yaaa ahaa şuraya yazıyorum diye

konu sahibi barışmazsa bende birşey bilmiyorum diyecem ,

yuhhh ne terbiyesiz ahlaksız karektersiz bir adam ve halaa kabadayılık yapıoyor

Döven kıymetli olur. Sorun ne biliyor musunuz kocası eve götürmeye gitmemiş. Adam gelse hemen gidecek. Istiyor ki adam biraz yalvarsın eve götürsün. Dayak ne buyuk sorun olcak dover ama aslinda iyi biri derler.

Hayvan dovulur derler biz hayvanları bile dövmüyoruz, seviyoruz kiyamiyoruz. Bu kadar değer görmüyor. Ama yok ya geçen seni seviyorum demiştir cicek getirmiştir, sonra der ki aslında seviyor. Dövmekten ala sevgisizlik mi olur?

Kendine dayağı yakıştırıyorsa barışsın

Döven kıymetli olur. Sorun ne biliyor musunuz kocası eve götürmeye gitmemiş. Adam gelse hemen gidecek. Istiyor ki adam biraz yalvarsın eve götürsün. Dayak ne buyuk sorun olcak dover ama aslinda iyi biri derler.

Hayvan dovulur derler biz hayvanları bile dövmüyoruz, seviyoruz kiyamiyoruz. Bu kadar değer görmüyor. Ama yok ya geçen seni seviyorum demiştir cicem getirmiştir, aslında seviyordur dövebilir.

ayy neyse bu konu beni bam latacak hadi ben kaçtım ,:KK4:

ama bak gene diyorum bu arkadaş kıymetli kocasıyla barışacak ,:sinirli:

Ya okumadınız mi? Kadın şiddet görünce evi terk etmiş sonra barışma olmuş. Barıştığı birinin koynuna girmeyecekse barışmayacaktı. Insan hamile olduğunu nerdeyse 1buvuk ay sonra anlıyor. 2 ay evde sevişmesinler mi barışma olmuşken

Niye, 2 ay seks olmazsa ölünüyor mu? Baristilar diye ille hemen seksmi yapmalari gerek? Yani yasanilan basit bir kavga degildi. Normalde insanin zamana ihtiyaci olmasi lazim tekrar rutine dönmek için, tekrar o kisiye güvenmek için.

Ve nedense hep böyle tür evliliklerde korunurken bebek oluyor. He canim he diyesim geliyor.

Niye, 2 ay seks olmazsa ölünüyor mu? Baristilar diye ille hemen seksmi yapmalari gerek? Yani yasanilan basit bir kavga degildi. Normalde insanin zamana ihtiyaci olmasi lazim tekrar rutine dönmek için, tekrar o kisiye güvenmek için.

Ve nedense hep böyle tür evliliklerde korunurken bebek oluyor. He canim he diyesim geliyor.

4 yıldır kızıma kardeş yapmak için ugraşıyoruz olmuyor
şimdi bugun anladım
hemen aksama eve gidince oruçtan sonra tabiii güzel bir kavga çıkarayım adam beni bir hırpalasın ( adama beni hırpalada denmezki )
sonra allah ne verdiyse
kimbilir belkide spermler hareket heyecan arıyorlardır :kahve:

Hayvan dovulur derler biz hayvanları bile dövmüyoruz, seviyoruz kiyamiyoruz. Bu kadar değer görmüyor. Ama yok ya geçen seni seviyorum demiştir cicek getirmiştir, sonra der ki aslında seviyor. Dövmekten ala sevgisizlik mi olur?

bende sasirdim- dayak yedikten 2 ay sonra hamile kalmak icin acaba nasil bir hafiza gerek?
hic dayak yemedim ama standart bir tartismadan sonra bile benim aklima cinsellik gelmiyor- konu sahibi dayak yiyor sonrada catur cutur romantizim yasiyor.
ne güzel kafalar...

Bu evlilik yürümez yaşanacak kötü şeyleri yaşamışsınız telafisi pek olmayan şeyler çünkü anne üzerine yürüme falan var kırılıp dökülen onca şey size uygulanan şiddet ne kaldı geriye o eşyalar kırılırken bebek neredeydi şayet duyduysa ilerleyen zamanda anlıcaksınız yüksek seslerden nasıl korkacak aileniz arkanızda maddi durumunuz iyi daha ne bekliyorsunuz

bende sasirdim- dayak yedikten 2 ay sonra hamile kalmak icin acaba nasil bir hafiza gerek?
hic dayak yemedim ama standart bir tartismadan sonra bile benim aklima cinsellik gelmiyor- konu sahibi dayak yiyor sonrada catur cutur romantizim yasiyor.
ne güzel kafalar...
Bu konuya girildiği için yazıyorum bunun için hafızaya zekaya unutmaya gerek yok en azından benim için öyle olaya sadece seks gözüyle bakarak yaşadım.korunduğum için hamilelik ihtimali vermedim yoksa bnde bu evliliğe çocuk getirmek için can atmıyordum

Gerçekten şu kadınlar klubü kadınlarını anlamıyorum neden böyle bir ortama böyle bir adama çocuk verilir? Eğer o çocuğa sağlıklı bir aile profili sağlayamayacaksanız doğurmayın bu kadar basit. Şimdi de çocuğum var daha küçük ona kıyamıyorum diye evli kalır yıllarca öfkesini kontrol edemeyen bir baba ve dayak yiyen ama çocuğu için susan bir anne profiliyle yaşamaya çocuğunuzu mahkum edersiniz. Olan olmuş artık yapmanız gereken önünüze bakmak. Kimse sizi gelip almak durumunda değil siz eşya değilsiniz. Hala dışarıdan bakılınca kötü değildi diyorsunuz, kendinizi kandırmayın. Kötü bir insan olması için daha ne yapması lazım acaba?

Bu konuya girildiği için yazıyorum şiddeti evliliğin başında gördüm sonrası olmadı yani bana vurmadı sadece eşya kırması vurması oldu seks içim bunun için hafızaya zekaya unutmaya gerek yok en azından benim için öyle olaya sadece seks gözüyle bakarak yaşadım.korunduğum için hamilelik ihtimali vermedim yoksa bnde bu evliliğe çocuk getirmek için can atmıyodum

Back
X