- Konu Sahibi kuzeyyyildizi
Kapıyı kırarak açtı dediğinizde ben okurken korktum. Bu öfke kontrol sorunu değil bence. Bu adamın kişiliği. Sakın geri dönme. Sakın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya okumadınız mi? Kadın şiddet görünce evi terk etmiş sonra barışma olmuş. Barıştığı birinin koynuna girmeyecekse barışmayacaktı. Insan hamile olduğunu nerdeyse 1buvuk ay sonra anlıyor. 2 ay evde sevişmesinler mi barışma olmuşkenAyrıca çocuk korunurken oldu diyorsunuz da, sizi döven adamla sevişmek bile bile lades demek değil midir? O yüzde bir ihtimal sizi bulmuş işte.
Döven adama geri dönmesin mesela. Şiddet de ayrılmak için sebep değilse nedir acaba? Sanki basit bir kavgaymış gibi yazmışsınız. Hatanın en büyüğünü eve geri dönerek yapmış zaten.Ya okumadınız mi? Kadın şiddet görünce evi terk etmiş sonra barışma olmuş. Barıştığı birinin koynuna girmeyecekse barışmayacaktı. Insan hamile olduğunu nerdeyse 1buvuk ay sonra anlıyor. 2 ay evde sevişmesinler mi barışma olmuşken
kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır
Haklısınız ama dönmüş artık. Yani yanlış manlış bir karar alındıysa arkasında durulur diyorum. Kadın da durmuş ve araya sıcaklık girmiş.Döven adama geri dönmesin mesela. Şiddet de ayrılmak için sebep değilse nedir acaba? Sanki basit bir kavgaymış gibi yazmışsınız. Hatanın en büyüğünü eve geri dönerek yapmış zaten.
Adam annenizin uzerine bile yurumus bundan daha fazlasi ne olabilir kiUzun uzun yazıp yazmamayı düşündükten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim üniversite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Günün de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu özür diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı söyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu söylemedim ta ki herkeze benim çenemi tutamadığım kötü konustuğum için böle olduğunu söyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suç buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra özürler yeminler döndüm.döndükten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilaç ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek sürtüşmeler oldu sadece ailem bana hiç gelmedi bn tek gittim çünkü eşim aileme geldiğin de özür dilediğinde ona kızdılar kızımızı üzdün sen nasıl insansın dediler die öfkeliydi tamam görüşme dedim.neyse çocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gün kadar yanımda kaldı bebeğim prematüre doğdu sağlıklı şükürler olsun ama bn olabilecek tüm ihtimalleri bildiğimden 20 gün neredeyse hiç uyumadım eşimden çok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin çocuğun yanında dursun iş güç istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gün pc alcam dedi bnm filmler koptu çünkü kredi çekerek evlenmiştik bn kredi çektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga çıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak açtı bn sinirden sayıp sövünce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve küfür etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin üstüne yürüdü babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek küfürler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama öfke kontrolü yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp döküp sen susmadın ondan böle yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım dön düzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa aç davanı modunda.bir yanım aç davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..
Öfke kontrolü için tedavi olmaya yanaşmıyorsa beni böyle kabul et demek istiyor sizin yerinizde olsam bı saniye durmam çocuğum için durmam hemde kendim içinde değil asla böyle bı adamin yanında bebeğimi buyutmezdm.Uzun uzun yazıp yazmamayı düşündükten sonra en azından destek duyabilmek adına yazmaya karar verdim.20 aylık evliyim 2 aylık bir kızım var.kamu personeliyim üniversite mezunuyum 26 yaşındayım aylık 5000₺ gibi bi gelirim var eşimle severek 3 yıl sonunda evlendik.evliliğimizin 15. Günün de kavga ettik ve bana vurdu af diledi ettim daha sonrasında tekrar vurdu ama o vurmadım o vurmak değil ittim vs. diyordu özür diliyordu.sonra ben bidaha bana el kaldırırsa ayrılacağımı söyledim bana vurmadı daha sonrasında ama eşya kırmaya başladı bu sefer her kavga da tartışmada telefonlar bilgisayarlar kırıldı neredeyse 30 bin ₺ kırılan eşyalar en son aileni ara gelsin alsınlar seni dedi aradım geldiler oturup konusuldu bn bana vurduğunu söylemedim ta ki herkeze benim çenemi tutamadığım kötü konustuğum için böle olduğunu söyleyip ikna edene kadar.herkez bnm ailemde dahil bana suç buldular bnde sen bana vurdun deyip kendimi tutamayınca filmler koptu ailemin evine geldim sonra özürler yeminler döndüm.döndükten 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim sağlıklıyım ciddi manada korunuyordum ilaç ve sigara kullanmama rağmen hamile kalmıştım doktor bile şaşırdı.neyse hamilelik boyunca ufak tefek sürtüşmeler oldu sadece ailem bana hiç gelmedi bn tek gittim çünkü eşim aileme geldiğin de özür dilediğinde ona kızdılar kızımızı üzdün sen nasıl insansın dediler die öfkeliydi tamam görüşme dedim.neyse çocuğum doğdu ailem geldi annem 10 gün kadar yanımda kaldı bebeğim prematüre doğdu sağlıklı şükürler olsun ama bn olabilecek tüm ihtimalleri bildiğimden 20 gün neredeyse hiç uyumadım eşimden çok yardım istedim işe gidip geliyorum napayımdan başka bişi duymadım annesiyle bariz bi sorunum yoktu annen gelsin çocuğun yanında dursun iş güç istemiyorum dedim gelmedi neyse bana bi gün pc alcam dedi bnm filmler koptu çünkü kredi çekerek evlenmiştik bn kredi çektim 60 bin kredi borcumuz var kırdıkları yetmiyor bn lohusayım kavga çıktı evde her şeyi attı vurdu en son kapıyı kitledim kırarak açtı bn sinirden sayıp sövünce annesini aradı gel bizi ayır die banada aileni ara dedi bnde ailemi aradım gelin alın bni die o esnada annem korktu kızdı ve küfür etti telefon da bn onun ağ...na sıc.. dedi oda duydu anemler geldiğinde annemin üstüne yürüdü babam araya girdi arbede yaşandı aileme ağıza gelmeyecek küfürler etti.eşyalarımı aldım babamlardayım şimdi.kötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır ama öfke kontrolü yok bnm bam telime basıp basıp sonra kırıp döküp sen susmadın ondan böle yaptım diyor ha şuan iki ay oldu evi terk edeli pişmanım dön düzelicem falan yok geliyorsan gel yoksa aç davanı modunda.bir yanım aç davayı kurtul diyor bir yanım bu adam psikolojik sıkıntılı tedavi almalı diyor teklif ettim tabiki kabul etmedi.ortada iki aylık bir bebeğim var darmadağınım..ailem sonuna kadar arkamda..
Emin olun bende sizin gibi düşünen bi insandım ama başıma gelince farklı oldu derseniz ki böle düşünüyodun neden ayrılmadın babamda zamanında anneme şiddet uygulamıştı ben ergen liğimde boşanın lütfen dediği mi bilirim şuan mutlular mı evet babam duruldu annem kabul etti olan evin büyük çocuğu olarak herşeye şahit olan bana oldu bunun okumakla elinde işi olmakla vs alakası yokİlk şiddet olayında bitmeliydi. Dayak yiyen kadının karşıdaki hanzoyu bedeniyle ödüllendirmesini anlayamıyorum.
kötü bir insan olmak için daha ne yapsın? koruyacaksanız derdinizi açmayın böyle. sırf öfke kontrolü yok değil size sevgisi saygısı da yok aynı zamandakötü bi insan mı dışardan bakıldığında hayır
Bnm gözümden değil diğer insanların gözünden demek istedim ailesi arkadaşları sakin sabırlı insan kazandığını eve getiriyor vs diyor bana göre kötü mü kötü sadece bu süreci nasıl atlatacağımı bilemiyorumkötü bir insan olmak için daha ne yapsın? koruyacaksanız derdinizi açmayın böyle. sırf öfke kontrolü yok değil size sevgisi saygısı da yok aynı zamanda
O adama dönerseniz de sizin kaderiniz kızınızın kaderi olacak.Emin olun bende sizin gibi düşünen bi insandım ama başıma gelince farklı oldu derseniz ki böle düşünüyodun neden ayrılmadın babamda zamanında anneme şiddet uygulamıştı ben ergen liğimde boşanın lütfen dediği mi bilirim şuan mutlular mı evet babam duruldu annem kabul etti olan evin büyük çocuğu olarak herşeye şahit olan bana oldu bunun okumakla elinde işi olmakla vs alakası yok
Bende şiddet, aldatma ve bin türlü olayın içinden geldim. Evin büyüğü olarak psikolojim alt üst oldu fakat eşim karşısında dimdik durmak zorundayım. Ufak bir tartışmada ailemi katmıyorum. Çıkıp kendim gidiyorum. Bana göre sokakta yaşamak bir pisliğin çilesini çekmekten iyidir çünkü.Emin olun bende sizin gibi düşünen bi insandım ama başıma gelince farklı oldu derseniz ki böle düşünüyodun neden ayrılmadın babamda zamanında anneme şiddet uygulamıştı ben ergen liğimde boşanın lütfen dediği mi bilirim şuan mutlular mı evet babam duruldu annem kabul etti olan evin büyük çocuğu olarak herşeye şahit olan bana oldu bunun okumakla elinde işi olmakla vs alakası yok
İnsan hamile olduğunu nasıl 1.5 ay sonra anlıyor açıklar mısınız? Orkidler boşuna var o zaman.Ya okumadınız mi? Kadın şiddet görünce evi terk etmiş sonra barışma olmuş. Barıştığı birinin koynuna girmeyecekse barışmayacaktı. Insan hamile olduğunu nerdeyse 1buvuk ay sonra anlıyor. 2 ay evde sevişmesinler mi barışma olmuşken