• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 aralık bat sizce ne olur

Acaba hamile kalır mıyım dersiniz

• Hamile kalırsın

• Kesin kalacaksın

• Allahtan ümit kesilmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah ya nolur gebelikten dolayı olsun bebek için çekilir ama başka bisey için çekilecek gibi değil Rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla bende ilk vurulduğum için çok tecrübesisin
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Bir birimize dua edelim inşallah güzel haberleri de paylaşırız

10 güne kadar tüm belirtiler vardı 3 gündür yok regl olacakmısım gibi hissediyorum inşllah olmam test yapıyorum 8-9-10 çift çizgi 11-12-13 gün negatif ümidimi kaybettim gibi inşllah regl olmam yaa tek belirti sabahın köründe karnım acıkıyor fiks saat tam 7 gözümü açıyorum anlamadım inşllah vardır 😔
Size duphaston verdi mı doktor. Ben iğneyi vurulduktan 6 gün sonra gittim yumurta çatlamış duphaston vereceğim dedi içiyorum şuan 5. Günüm 5 gün daha içip bırakmam gerekiyormuş

Size duphaston verdi mı doktor. Ben iğneyi vurulduktan 6 gün sonra gittim yumurta çatlamış duphaston vereceğim dedi içiyorum şuan 5. Günüm 5 gün daha içip bırakmam gerekiyormuş
Bana progestan verdi 10 gün kullandım 5 gün sabah akşam estrofem kullandım

Bugün 14.gün düne kdar yaptım son 3 gündür bugün saymıyorum 11-12-13 gün negatif görüyorum 10.güne kdr 8-9-10 test yaptım pozitifti bi daha yağmayacağım sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım regl olmam inşllah cuma günü kan vermeye giderim

Bugün 14.gün düne kdar yaptım son 3 gündür bugün saymıyorum 11-12-13 gün negatif görüyorum 10.güne kdr 8-9-10 test yaptım pozitifti bi daha yağmayacağım sinirlerim bozuldu bekliyorum bakalım regl olmam inşllah cuma günü kan vermeye giderim
İnşallah ya zaten iğnenin etkisi geçince negatif görmek daha iyi igneden dolayi mi gebelikten dolayi mi pozitif diye belli oluyor diyorlar 14 'ten sonrakiler pozitif olursa tam gebelik olduğundan emin olursunuz falan diyorlar

İnşallah ya zaten iğnenin etkisi geçince negatif görmek daha iyi igneden dolayi mi gebelikten dolayi mi pozitif diye belli oluyor diyorlar 14 'ten sonrakiler pozitif olursa tam gebelik olduğundan emin olursunuz falan diyorlar
İnşllah bakalım hayırlısı olsun inşallah

Test yaptınız mı? Ben bugün 14. Gün. Normal gebelik testi yaptım çıkmadı. Yoktur herhalde dimi
Bende test yaptım negatif çıktı benm de 15.gün 11-12-13 gün negatif çıktı bi daha yapmadım regl de olmadım inşllah var gibi hissediyorum yaa olsun artık 3sene oldu 4 e giricez hayırlısı vardır inşllah

Back