• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 aralık bat sizce ne olur

Acaba hamile kalır mıyım dersiniz

• Hamile kalırsın

• Kesin kalacaksın

• Allahtan ümit kesilmez

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde bat 18 aralikti dun adet oldum hemde 12 gin varken adetime sorma

Kendime cok kixdim bu ay sorma gitsin diecen nie daha ne olsun 3 tane cocugum var dorduncu olsun die stes yaptim ilk defa hamile kalacam sanki sanki ilk bebem olacak die adetimi erkenden getirdim 35 yasindayim ilk defa bu kadar erken adet oldum yok ben vazgectim.pes ettim adet duzenini bozdum simdi daha stese girdim yarin direk doktorun yolunu tutacam

Kendime cok kixdim bu ay sorma gitsin diecen nie daha ne olsun 3 tane cocugum var dorduncu olsun die stes yaptim ilk defa hamile kalacam sanki sanki ilk bebem olacak die adetimi erkenden getirdim 35 yasindayim ilk defa bu kadar erken adet oldum yok ben vazgectim.pes ettim adet duzenini bozdum simdi daha stese girdim yarin direk doktorun yolunu tutacam
Ohh maşallah benm daha ilk bebem olacak bakalım allahım hayırlısını versin olur

Bende 4 aralıkta çatlama iğnesi oldum. Hiç bi belirti yok gibi. Sürekli kendimi dinliyorum iyice stres oldum. Sizde var mı belirti? Belirti olması mı lazım olmaması mı 😢
10 güne kadar tüm belirtiler vardı 3 gündür yok regl olacakmısım gibi hissediyorum inşllah olmam test yapıyorum 8-9-10 çift çizgi 11-12-13 gün negatif ümidimi kaybettim gibi inşllah regl olmam yaa tek belirti sabahın köründe karnım acıkıyor fiks saat tam 7 gözümü açıyorum anlamadım inşllah vardır 😔

Bende 6 aralıkta iğneyi vuruldum. Bat 25 i ama sizin adet döngünüz nasıl ki?
Bende 4 ünde vurdum bugün 13.gün bat 23 aralık yaza girerken kışa girerken mevsim geçişlerinde bi düzensizleşiyor sonra normale dönüyor eylülden bu yana düzenli

Bende 4 aralıkta çatlama iğnesi oldum. Hiç bi belirti yok gibi. Sürekli kendimi dinliyorum iyice stres oldum. Sizde var mı belirti? Belirti olması mı lazım olmaması mı 😢
Göğüste hassasiyet kasık ağrısı ateş basması baş dönmesi tüm gebelik belirtileri yaşadım iğneyle şuan 10. Günden beri belirtiler belirsizleşti arada kasık ağrısı oluyor hasta olacakmısım gibi o kadar ben çok üşürüm mesela olmadan önce üşümüyorum da inşllah olmam yaa

Göğüste hassasiyet kasık ağrısı ateş basması baş dönmesi tüm gebelik belirtileri yaşadım iğneyle şuan 10. Günden beri belirtiler belirsizleşti arada kasık ağrısı oluyor hasta olacakmısım gibi o kadar ben çok üşürüm mesela olmadan önce üşümüyorum da inşllah olmam yaa
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah. Beklemek çok zor. Zaman geçmiyor sanki. İnşallah en güzel haberleri alırız

İnşallah iğnenin etkisinden değildir. Bebişin belirtisidir. Bende bilemiyorum ki ben ilk kez bu ay iğne yaptım
Inşallah ya nolur gebelikten dolayı olsun bebek için çekilir ama başka bisey için çekilecek gibi değil Rabbim nasip etsin hepimize hayırlısıyla bende ilk vurulduğum için çok tecrübesisin

Back