Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fatma KTL

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
7.981
13.740
163
31
Merhaba sevgili hamis adaylari 😊
Simdiden bayaraminizi kutlarim.

Bu benim 4.ay denemem . Ilk ay beden yeni alistgi icin afalldi cok cok erken adet oldum. 2.ay yum gunune denk getiremdik. 3. Ay denk geldi diye dusundum ama olmadi. Bu ay adetten hemen sonra 2 gune bir degerldnrdik baklm tutmus mu bebisim 🤗.
Simdilk bazi belirtiler var ama pek umursamak istemiorm.cunku cok guclu bi belirti sayilmaz. Bat gununu de sayarsak 10 gunum kaldi. Cok sabirszm cogu kadin gibi. Kendimi tutabilirsem adetim gecene kdr test yapmicm. Adetlerim duzenlidir.
Bat ı 20 agustos olanlar benle bu heyecaninizi ve varsa yoksa belirtilerinizi paylasir misinz beraber bekleyelim 🤗
Rabbim bebek bekleyenlere hayrli bi zmnda kismet etsin insllh.

Son düzenleme:
Inş bu kez tutar diyelim de, pek öyle görünmüyor deyip hevesinizi kırmak istemem, allah boş kucakları doldursun.

Bu benim 4.ay denemem . Ilk ay beden yeni alistgi icin afalldi cok cok erken adet oldum. 2.ay yum gunune denk getiremdik. 3. Ay denk geldi diye dusundum ama olmadi. Bu ay adetten hemen sonra 2 gune bir degerldnrdik baklm tutmus mu bebisim 🤗.
Simdilk bazi belirtiler var ama pek umursamak istemiorm.cunku cok guclu bi belirti sayilmaz. Bat gununu de sayarsak 10 gunum kaldi. Cok sabirszm cogu kadin gibi. Kendimi tutabilirsem adetim gecene kdr test yapmicm. Adetlerim duzenlidir.
Bat ı 20 agustos olanlar benle bu heyecaninizi ve varsa yoksa belirtilerinizi paylasir misinz beraber bekleyelim 🤗
Merhaba benimde 20 si ve hatta Doğum günüm hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 yıldır deniyoruz ama bazı belirtiler var bakalım kısmet hayırlısı olsun sizin içinde 👍🏻

Merhabalar iyi bayramlar dilerim benim de bat 22 Ağustos ve bu ay ilk denemem 🙄 birlikte bekleyebiliriz 😇

Bnm de 10. ay biticek. Sen de benm gibi kendi kendine mi anlamya calisiosn ovuyu 😊 bu ay olmazsa ovu testine basla direk.
Aslında bu ay ovulasyon testini de denemeye çalıştım ben fakat testler kargoya takıldı haliyle bana ulaşana kadar da benim yumurta kullanıma hazır hale geldi 😅 bu ay öyle güme gitti yani T'yi C'den koyu hiç göremedim. ☹️ Ovulasyon haftasında da üç günü değerlendirebildik... Hayırlısı Allah'tan artık.

Aslında bu ay ovulasyon testini de denemeye çalıştım ben fakat testler kargoya takıldı haliyle bana ulaşana kadar da benim yumurta kullanıma hazır hale geldi 😅 bu ay öyle güme gitti yani T'yi C'den koyu hiç göremedim. ☹ Ovulasyon haftasında da üç günü değerlendirebildik... Hayırlısı Allah'tan artık.
O zmn bi problem yoksa tutar. Onmli olan catladiktan sonrayi degerlndrmek.

Benim bat 21 agustos. Göğüslerim şişti normalde bu zamanlarda şişmezdi ama ben bu ay progestana başladım dr tavsiyesi ile.sanırım onun etkisi ile şişti. Yumurtlamam çok gec oluyordu. 25 gunu geciyordu. Bu ay 17-18. Gün çatladı. Ovuşasyon testi ile takip yaptım. Sol kasıgımda da hafif hafif sancı hissediyorum. Ya da belki kendimi çok dinliyorum. Hepimiz için hayırlısı ile güzel haber vermek nasip olur inşallah.
Buarada ben çok sabırsızım. Şimdiden gebelik testi yapmaya başladım😂 olursa eb erken bne öğrenirim heralde. Zaten varsa catlamanın 9. Gününde bile hayalet çizgi çıkıyor.

Back