- 6 Mart 2023
- 87
- 30
- 28
- Konu Sahibi elifcan1570
Kizlar sabah bir baş ağrısıyla uyandım ensemden girdi gözüme vurdu gözüm çıkacak sanki . Bende sağlık ocağına gittim tansiyonumu ölçtüler 14/7 çıktı doktor yüksek olduğunu dikkat etmem gerektiğini en sonra ölçüme göre tansiyonumun arttığını söyledi sonra risklerden bahsetti tansiyonun nelere yol acabileceginden ve tuzu asla ama asla tüketmemem, gunden 20-25 bardak su icmem ve yarim saat yürüyüş yapip gun icersinde dinlenmem gerektiğinden bahsetti . Ben günde 2 lt su içiyorum ama yetmiyor sanırım , ama yürüyüş yapamıyorum asla akşam işten dönerken 1 saat 10 dakika ayakta gidiyorum metro ve metrobus ile kimse de yer vermiyor , bir keresinde yer istedim metrobus de ki insanlar üzerime geldi yemin billah şok geçirdim. O günden beri kimseden yer istemiyorum. Bir de ben × bacak sendromu var yani bir bacağim bir bacagimdan uzun bu yüzdençok ayakta kaldığımda belim çok ağrıyor eşimden destek almadan geceleri yatakta dönemiyorum vallahi . Calistigim kurumdaki yaptigim isi evden de yapabiliyorum , müdür beyden evden calismak icin izin istedim durumumu anlattim, ayni dairede hamile baska bir arkadasim evden calisiyor , fakat bana izin vermedi o kadar moralim bozuldu ki daire değişikliği düşünüyorum. O bebek doguracak ben chucky doguracagim sanki . Uzerine birde bugun tansiyondan cok kotu oldum ama insanlari vicdani kalmamis . Neyse arkadaslar benim gibi ufak tefek tansiyon problemi yaşayan oldu mu neler yaptınız, korkmalı miyim var mıdır bir öneriniz