- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Hoş geldinHayırlı olsunn güzel topic olmuss takipteyim
Hos bulduummTeşekkür ederim. Hoş geldin
Allah hayırlı evlat nasip etsin canımm. İlk bebiş miHos bulduumm
Amin canim insallah evet ilk. Senin ki?Allah hayırlı evlat nasip etsin canımm. İlk bebiş mi
Benimki de ilk. Evleneli 2 yıl olacak yarın.Amin canim insallah evet ilk. Senin ki?
Gercekden mii bizimde yarin evlilik yıl donumumuzz :)) ilk senemiz olacak tarihlerimiz ayniBenimki de ilk. Evleneli 2 yıl olacak yarın.
Aaaaa şansa bak Hayırlı olsun inşallah. Çalışmadığımdan ötürü ben bişey yapamam ama sanırım ama bakalım bizimkiler ne yapacakGercekden mii bizimde yarin evlilik yıl donumumuzz :)) ilk senemiz olacak tarihlerimiz ayni
Aynen. Bende bilmiyorumm artık benimki romantizmi sevmez ama bakicazAaaaa şansa bak Hayırlı olsun inşallah. Çalışmadığımdan ötürü ben bişey yapamam ama sanırım ama bakalım bizimkiler ne yapacak
AynenAynen. Bende bilmiyorumm artık benimki romantizmi sevmez ama bakicaz
A aaa. Gerçekten miiii şok olduuumm.Ben doğurdum ama 22 yaşında iki kız anasıyım
Çok zor oluyormuş minik kızım 20 günlükA aaa. Gerçekten miiii şok olduuumm.
Maşallah diyim ay dur. Allah bağışlasın inşallah. Zor olmuyor mu
Ay yerim Alllaahh. Maşallah maşallah.Çok zor oluyormuş minik kızım 20 günlük
Anneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canım bende 22 yasinda bi kız annesi olcam inşallahBen doğurdum ama 22 yaşında iki kız anasıyım
Aynen öyle sende dahilsin.Anneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canım bende 22 yasinda bi kız annesi olcam inşallah
Kız bebekte hem kıyafet seçmek hem isim seçmek çok zor oluyor cidden . İkinci kızıma şehit polis ismi verdik o kolay olduAy yerim Alllaahh. Maşallah maşallah.
Allah yardımcın olsun. Benimkine de az kaldı. Kızım olacak inşallah. Daha isime karar veremedik
Maşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlar ilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olurAnneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canım bende 22 yasinda bi kız annesi olcam inşallah
Aynen genç anne olmak bi baskaMaşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlar ilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olur