- 15 Nisan 2017
- 826
- 1.157
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Hoş geldinHayırlı olsunn güzel topic olmuss takipteyim![]()
Hos bulduummTeşekkür ederim. Hoş geldin![]()
Allah hayırlı evlat nasip etsin canımm. İlk bebiş miHos bulduumm![]()
Amin canim insallah evet ilk. Senin ki?Allah hayırlı evlat nasip etsin canımm. İlk bebiş mi![]()
Benimki de ilk. Evleneli 2 yıl olacak yarın.Amin canim insallah evet ilk. Senin ki?
Gercekden mii bizimde yarin evlilik yıl donumumuzz :)) ilk senemiz olacak tarihlerimiz ayniBenimki de ilk. Evleneli 2 yıl olacak yarın.![]()
Aaaaa şansa bakGercekden mii bizimde yarin evlilik yıl donumumuzz :)) ilk senemiz olacak tarihlerimiz ayni
Aynen. Bende bilmiyorumm artık benimki romantizmi sevmez ama bakicazAaaaa şansa bakHayırlı olsun inşallah. Çalışmadığımdan ötürü ben bişey yapamam ama sanırım ama bakalım bizimkiler ne yapacak
![]()
AynenAynen. Bende bilmiyorumm artık benimki romantizmi sevmez ama bakicaz![]()
A aaa. Gerçekten miiiiBen doğurdum ama 22 yaşında iki kız anasıyım![]()
Çok zor oluyormuş minik kızım 20 günlükA aaa. Gerçekten miiiişok olduuumm.
Maşallah diyim ay dur. Allah bağışlasın inşallah. Zor olmuyor mu![]()
Ay yerim Alllaahh. Maşallah maşallah.Çok zor oluyormuş minik kızım 20 günlük![]()
![]()
Anneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canımBen doğurdum ama 22 yaşında iki kız anasıyım![]()
Aynen öyle sende dahilsin.Anneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canımbende 22 yasinda bi kız annesi olcam inşallah
![]()
Kız bebekte hem kıyafet seçmek hem isim seçmek çok zor oluyor cidden . İkinci kızıma şehit polis ismi verdik o kolay olduAy yerim Alllaahh. Maşallah maşallah.
Allah yardımcın olsun. Benimkine de az kaldı. Kızım olacak inşallah. Daha isime karar veremedik![]()
Maşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlarAnneler ve adayları yazmış zaten sende dahil oluyorsun yani canımbende 22 yasinda bi kız annesi olcam inşallah
![]()
Aynen genç anne olmak bi baskaMaşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlarilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olur
![]()