- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Ne ilginç insanlar var ya şaşırıyorum böyle konular okuyunca birden haline şükretçi oluveriyorum :)
Kardeşleri kaç yaşında eşinizin ki çalışmıyorlar armut piş ağzıma düş olmuş ya :)
Bi de erkek ha , farketmez cinsiyeti gerçi de herkes elini taşın altına koyacak. Valla sizinkiler hazırcılığa alışmış işiniz çok zor.O kadar borcu biliyo nasıl alacaksın diyo anlamadım gitti gulmkten öldüm ya ben .. kardeşler 20 23 yaşları ikiside erkek biri kendi harçlığı çıkartmak kadar çalışıyo daha gzl işler bulduk calsmiyo . Öteki calsmiyo 6 aydir
Ben yanlış mı anladım şimdi eşinizin değişken laflarını bilip üstüne yemin ettiniz? Yarın koltuğu alırsa gidiyorsunuz yani mahkemeye?
Valla göz dağı vermek için ettim .. Böyle büyük istekleri kolay kolay almayacaginida bildgmden . Borçlar bitmedigi sürece alamazsn diye yemin wttim
Ben artık cildircam .. Eşim çalışıyor diğer iki kardeş ve annesi hiç bi işe yaramıyor . Dünkü konumu devam olarak acma misim tam olarak ama konum kapanmış .
Kısaca gerçekten durum başlıktaki gibi yeni evliyim evimiz ayrı ama paralar bir nasıl bir mantıksızliksa . Onların kira fatura alisvers hepsini eşim ödüyor 2 kredi borcu da var onu da ödüyor bizim evi de gecndiriyor kredi kartinada var 3 4 milyar borç . Net gelir 3 bin ek işlerle 4 5 oluyor bazen . Borç dolu eşimin annesi koltuk takimi i stiyorum diye eşimi arıyor istiyorum da demiyor alacaksın diyor eşim para yok diyo kv anlamıyor . Allah aşkına dusunmeyim diyorum dayanamiyorum yaa . Alirsan yemin ederim bosanirim dedim el bastım Kuran'a da . Eşim almayacagm zaten diyor ama fikirleri çok degisir . Cildirmamak Elde değil ya biz evlenirken 6 ay önce yeni koltuk takımı aldı bi tane daha istiyormus hanimefendi sinir küpü oldum yeter artık delirtiyor bu kadın beni .... o kadar borç var görüyor ya bu ne yuzsuzluk yaa . Mesaj mı atsam borclar bitsin alırsın koltuk takımını diye ... Bunun bi sonu yok mu ya artik kavga edeceğim bu kadınla ....
Bu nasıl iştir yahu !
Ne düşüncesiz kaynananız varmış
Acaba siz para yemeyin diye mi yapıyor ?
Onun yerine siz eşinizi borca sokun. Araba falan alın mesela
Büyük yemin etmişsin. Merak ettim sen çalışıyor musun? Çocuğunuz var mı B Baharyagmuru35
Esiniz eger alirsa koltuk takımını bi takimda kendi evinize aldirin. Bu ne yahuu burdan konularınzi okuyorum ona bile tahammul edemiyorum siz nasil tahammül ediyosunuz anlamadim bu kadar olamaz 2 kardes dursun evli abi herseye kossun ohh ne ala valla. Kendini enayi gibi hissetmiyor mu ki hic?
Esiniz eger alirsa koltuk takımını bi takimda kendi evinize aldirin. Bu ne yahuu burdan konularınzi okuyorum ona bile tahammul edemiyorum siz nasil tahammül ediyosunuz anlamadim bu kadar olamaz 2 kardes dursun evli abi herseye kossun ohh ne ala valla. Kendini enayi gibi hissetmiyor mu ki hic?
Çocuk yok hayatı riski olan bi hastalık gecrdim o yüzden suan calsmiyorum çocuk da yasak 3 5 yıl zaten daha yeni Evlendik dusunmuyoruz