20-24 hafta detaylı Ulturason (Yardım!!)

1bal1kaymakannesi

❤️❤️❤️❤️
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
2.599
4.328
133
27
Merhaba yaklaşık 1 aydır 182 mhrs den takip etmeme ragmen devlet hastanesine randevu bulamiyorum tam saat 4 te arayin diyolar hergun ama hat düşmüyor..
Detaylı ulturasonu devlette yaptiranlara sorum olacak nasıl randevu buldunuz :( avrupa anadolu yakası hangi hastaneler detayli ulturason yapiyor siz nerede yaptirdiniz.. nasıl randevu aldınız şimdiden teşekkürler 💕🤗

Evet özele ayda birkez gidiyorum develtede gidiyorum ki tahlil vs orada yaptirabilmek icin .. ama kontrollere gittigim hastanede detayli ulturason yok
Doktorunuza söyleseniz sevk ya da konsültasyon kağıdı vs verebilir. Beni direkt perinatolojiye yönlendirmişti mesela, orda yapıldı detaylı usg

2018 deki hamilelegimde dediginiz gibi yapmisti doktor bu seferde detayli usg yapan devlet hastanesine gittim tekrar belki direk kagitla yonlendirme yapar diye ilk gebelikte yapmisti cnku söyledimde doktora ozman oyleydi ama suan sistem degisti burdan yonlendrsem almak isteyenlere hakszlik olur dedi .. sacmalalik bukadr yogun talep goren bir bolume gunde 3 kisilik yer aciyorlar asla alamiyorum alamazsam yaptiramayacagim.. saglik olsn ben üsküdar zeynep kamile almaya çalisiorum bunu yapan baska devlet hastanesi varmi acaba onu merak ediyorum varsa sansimi birde orda deneyeyim diye

Maddi imkanlarınız uygunsa kliniği olan bir periontologa mı gitseniz acaba? Tek seferlik bir harcama gibi düşünüp. Çünkü özel kliniği olanlarda bile 1 ay önceden randevu almak gerekebiliyor, dolu oluyorlar. Devleti düşünemiyorum.
Bir de işleri sadece detaylı ultrason değil periontologların, riskli gebelik takibi de yapıyorlar, yoğunlar çokça. İnşallah gecikmeden gidebilirsiniz.

Maddi imkanlarınız uygunsa kliniği olan bir periontologa mı gitseniz acaba? Tek seferlik bir harcama gibi düşünüp. Çünkü özel kliniği olanlarda bile 1 ay önceden randevu almak gerekebiliyor, dolu oluyorlar. Devleti düşünemiyorum.
Bir de işleri sadece detaylı ultrason değil periontologların, riskli gebelik takibi de yapıyorlar, yoğunlar çokça. İnşallah gecikmeden gidebilirsiniz.
İşin garibide o ya perinatoji poliklniginde yapilir normalde ama artk ayri yandal acmislar perinatolojide sadece riskli gebelere bakilmaktadir detayli usg ve ikili tarama yapilmamaktadir yaziyor zeynep kamilde doppler 20-24 hafta arasi detayli ulturason diye ayri yandal var ama anldgm kadariyla kimse randevu alamiyor zaten şikayetvarda birsuru sikayet var ama devlet kurumu oldugu icin pek dikkate alinmamis gibi duruyor bizim burda ozelde 950 tl neyse sans birsekilde bakicam artk caresine

İşin garibide o ya perinatoji poliklniginde yapilir normalde ama artk ayri yandal acmislar perinatolojide sadece riskli gebelere bakilmaktadir detayli usg ve ikili tarama yapilmamaktadir yaziyor zeynep kamilde doppler 20-24 hafta arasi detayli ulturason diye ayri yandal var ama anldgm kadariyla kimse randevu alamiyor zaten şikayetvarda birsuru sikayet var ama devlet kurumu oldugu icin pek dikkate alinmamis gibi duruyor bizim burda ozelde 950 tl neyse sans birsekilde bakicam artk caresine
İnşallah bir yolunu bulursunuz.

Back
X