Arkadaşlar merhaba, 24 yaşındayim ve senelerdir burun ameliyatı olma isteğimle cebellesiyorum. Ailem, özelliklede erkek arkadaşım hic yanaşmadı duruma . biraz da maddi zorluk vardı tabii, araştırmaya bile cesaret edemedim. Öyle uzaktan özledim hep . Taa ki dune kadar. Bir devlet hastanesinden KBB randevusu aldım. Çünkü görüntüsünün dışında nefes alma güçlüğüde cekiyorum. Genelde sadece tek kanattan nefes alabiliyorum, haliyle zorluyor uyurken vs.. Doktor kendi muayene etti önce ve problemli görünüyor dedi, hatta sanırım beni denemek için sence hangi tarafta sorun dedi . Sol taraf deyince tatmin oldu.. Sonra bir tomografi çekti ve sonucunda hem kemik eğriliği hem de geniz eti büyüklüğü sebebi ile ameliyat olman gerek dedi. Bu kısmı çok uzatmayayim. Ben de burnunun görüntüsünden de rahatsız olduğumdan hem estetiksel hem sagliksal problemlerin cozulsun istedim. Bir miktar ödemeyaparak eestetik de olacağım .. Dun ve bugün islemleri testleri yaptık. Kalpte küçük bir üfürüm varmış ama sorun teşkil etmeyeceginden ameliyat iznim çıktı. Ve pazartesi günü ameliyat oluyorum . Bu kadar cabuk beklemiyordum, çok istememe rağmen panik oldum dogrusu..
Ameliyat olan , özellikle de devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.. Lütfen yardim edin. Ameliyat öncesi neler yapmalıyım, özellikle sonrasında beni ne bekliyor. Nasıl bi aci, nasıl bir görüntü? İsin komik yani da 1 ay sonra nisanim var. O zamana bi nebzede olsa duzelirmiyim? Doktorun 15 güne ne şişlik ne morluk kalır dedi kendinden emin bi şekilde ama korkuyorum.
Beni aydinlatirsaniz çok çok çok sevinirim, ziraa panikten olebilirim!
Ameliyat olan , özellikle de devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.. Lütfen yardim edin. Ameliyat öncesi neler yapmalıyım, özellikle sonrasında beni ne bekliyor. Nasıl bi aci, nasıl bir görüntü? İsin komik yani da 1 ay sonra nisanim var. O zamana bi nebzede olsa duzelirmiyim? Doktorun 15 güne ne şişlik ne morluk kalır dedi kendinden emin bi şekilde ama korkuyorum.
Beni aydinlatirsaniz çok çok çok sevinirim, ziraa panikten olebilirim!