• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20+0 haftalik hamileyim tam olarak karnim ne zaman büyür

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
merhaba güzel anneler günaydın bugün yolu yarıladım 20 haftalık oldum göbeğim az belli ama dışardan belli olmuyor daha iyi anlamanız için aşağıya bugün çektiğim resimi koyuyorum daha iyi anlamanız için benimle aynı haftada olup sonra karnı kaçıncı haftada büyümeye başladı ilk gebeliğim bu arada hani az çok beni anlayacağınızı düşünüyorum büyüsün istiyorum yoluda yarıladık cevaplarinizi bekliyorum anneler
IMG_20220428_110029.jpg

Çok tatlısınız ♥️ Bende sizin gibiydim😊biBenimki sizden de küçüktü üstelik, neredeyse belli olmuyordu. 5. Aydan sonra birden büyüyecek hayret edeceksiniz, kıyafet alışverişine başlayın derim.

Güzeri cevabınız için teşekkür ederim sizinde mi ilk gebeliginiz tam olarak kaçıncı haftadan sonra belli olmaya başladı valla ailem kardeşim hep büyüdümü diye soruyor bemde suan bariz belli ama disardan belli olmasi icin 1 ay anca belli olur herkes sizin gibi soyluyor 5. Aydan sonra birden buyuyecek diye haftaya cuma 5 aylik oluyorum
Çok tatlısınız ♥️ Bende sizin gibiydim😊biBenimki sizden de küçüktü üstelik, neredeyse belli olmuyordu. 5. Aydan sonra birden büyüyecek hayret edeceksiniz, kıyafet alışverişine başlayın derim.

merhaba güzel anneler günaydın bugün yolu yarıladım 20 haftalık oldum göbeğim az belli ama dışardan belli olmuyor daha iyi anlamanız için aşağıya bugün çektiğim resimi koyuyorum daha iyi anlamanız için benimle aynı haftada olup sonra karnı kaçıncı haftada büyümeye başladı ilk gebeliğim bu arada hani az çok beni anlayacağınızı düşünüyorum büyüsün istiyorum yoluda yarıladık cevaplarinizi bekliyorum anneler Eki Görüntüle 3057358
Zaten belli olmaya başlamış son üçte öyle bir hızlı büyüyorki şaşırıyorsunuz 😊 her anının tadını çıkarın sağlıkla gelsin mucizeniz🌹

Valla işte 5. ay bitti sonra günden güne çok hızlı büyümeye başladı. Öyle ki karnım bazen büyümekten gerginleşiyor. Sizin de başlamış zaten büyümeye bundan sonra nasıl büyüdüğünü anlamayacaksınız 😊

Zaten belli olmaya başlamış son üçte öyle bir hızlı büyüyorki şaşırıyorsunuz 😊 her anının tadını çıkarın sağlıkla gelsin mucizeniz🌹
Evet büyümeye başladığının farkındayım cunku 19 haftalık iken böyle bi karnım yoktu 5.Aydan sonra hızlı büyümeye basliyormus ama karnım sizde resime bakarsanız anlarsınız aşağıda gibi gözüküyor

Valla işte 5. ay bitti sonra günden güne çok hızlı büyümeye başladı. Öyle ki karnım bazen büyümekten gerginleşiyor. Sizin de başlamış zaten büyümeye bundan sonra nasıl büyüdüğünü anlamayacaksınız 😊
Benimki psikolojik galiba 5.ayda bitse böyle büyümeyecek gibi hissediyorum ama bu görüntüm büyümeye başladığının farkındayım fakat karnım aşağıda gibi yukarıya ne zaman çıkar acaba göbek hizasina

images (3).jpeg

Hamilelik kıyafetleri almaya başlayabilirsiniz

Back