Gebeliğe Hazırlık 2.yumurtlama olabilir miii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda 3 kez çatlama oluyor mu yoksa nadir mi.ben 5 Ekim de çatlama iğnesi oldum ilk kez bugün 9 gün oluyor ama çatlayıp çatlamadıği ni anlamadım bu testi de bilmiyordum ovulasyon testini simdiden sonra alıp yapsam geç kalmış olurmuyum

Bu yumurta çatlama olayını nasıl anlıcam yardımcı olur musunuz çatlatma iğnesi 5 de oldum Ekim
Ben iğneyi hiç bilmiyorum canim ya o günleri değerlendirdin mi ovulasyon testin var mı yoksa geç kaldin canim bence test için ama bence ayda 3 kere olmaz bende cozemedim

Ben iğneyi hiç bilmiyorum canim ya o günleri değerlendirdin mi ovulasyon testin var mı yoksa geç kaldin canim bence test için ama bence ayda 3 kere olmaz bende cozemedim
Yok ovulasyon testi ilk kez buraya üye olunca gördüm çatlatma iğnesi den sonra değerlendirdim günleri ama çatlayıp çatlamadığni bilemedim.zaman da geçti sanırım okuduklarimdan onu anladım

Yaa teşekkür ederim benim 9 gün oluyor çatlatma iğnesi pazartesi yapıldı o günü de sayarsam
Evet kuzum adetin ne zaman bu ay hatta dayanamicam 12 . Gun test yapcam yazmış
5 6 gun değerlendirmek lazimmis ama insallah vardır canimm

Evet kuzum adetin ne zaman bu ay hatta dayanamicam 12 . Gun test yapcam yazmış
5 6 gun değerlendirmek lazimmis ama insallah vardır canimm
Çok sağol ilk tecrübesiz ilerledim inşallah dediğin gibi kaçırmadı isem çatlatma iğnesi den sonra 14 cu gün kanda teste gel dedi.hasta olursan ikinci gün gel dedi.cok sağol

Çatlama ignesinden sonra 36 saat icinde yumurtaniz çatlar bu nedenle catlatma ignesinden once ve sonrasi 36 saat onemli. Degerlendiremediyseniz rabbim bilir ancak oluşmamıştır bazi bayanlar ayin farkli gunlerinde yada pespes3 yumurtlayabiliyor.

Ben bu ay 3 kez saglam yumurtladim o kadat eminim ki tabiki tutcak diye birşey yok ben igne olmadim eger hamis degilsem bir sonraki ay igneyle deneyeceğiz biz. Herhangi bir sorunum yok bebek dusunmuyorkende ağrıyla cok hastaneye gittim kist mi patliyor felan diye cunku annem cok yaşardı cok korkuyorum o yuzd3n hemen kosarim hastaneye bakarlar yumurtluyorsun deyip yollarlar sonra zaten o malum akintiyi görürüm o yüzden artik gitmiyorum anlıyorum kendim.

Gecen ağustosta 2 kez yumurtladim 14 unde ve 26 sinda. Ama bebek istemiyordum yapmadim eylulun sonundakini adeti degerlendirdim umarim hamisimdir.

O yüzden farklı gunlerde yada pes pese yumurtlama olabiliyor emin ol ama hicbiri de tutmayabilir tabi 1 tane olup cok saglam olursa oda tutar Allahin takdiri

Yumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra gebelik belli ola biliyor seninde erken döllenme olmuş ama ikinci yumurtlama şansında yüksek değerlendir yinede aklın da kalmasın istiyorsan da test yapa bilirsin
Teşekkkür ederim ama idrar testinde çıkmaz sanırım hemen

Merhaba arkadaşlar geçen ay adetimin bitimden 15 gün sonra hafif kanamam olduğu icin acile başvurduğumda hamile olduğumu öğrendim ama
Küçük olduğu icin kese görünmedi iki gün sonra tekrar kontrole cagirdilar gittim değerim yukselmisti ama hala
Kanamam olduğu icin kese görünmedi iki gün sonra tekrar gittiğimde değerimin düştüğünü ve dusuk yaptığım söyledi çok küçük olduğu icin müdehale etmelerine gerek kalmadı ve öyle aman aman da kanamam olmadı açıkçası. 10 gün sonra değerlerim sıfırlasti. Doktorum çocuk düşünüyorsam hiç bir sıkıntı olmadığı korumama gerek olmadiginida söyledi. Tabi regli olmadığım icin adet döngümü belirsizleştigi icin yumurtlamamı takip etmek için ovilasyon testi aldım pek anlamadim açıkcası yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…