Tamam guzum çok teşekkür ederim ben yinede testimi yarın öğlen yapayim hep o saatte yapıordum bunu gece yapdim belki o kadar koyu çıkmaz degerlendirmeyi de yapayim nasip artıkYumurtlamadan 1 hafta 10 gün sonra gebelik belli ola biliyor seninde erken döllenme olmuş ama ikinci yumurtlama şansında yüksek değerlendir yinede aklın da kalmasın istiyorsan da test yapa bilirsin
Aynen canm boş geçme inşallah güzel haberler alırsınTamam guzum çok teşekkür ederim ben yinede testimi yarın öğlen yapayim hep o saatte yapıordum bunu gece yapdim belki o kadar koyu çıkmaz degerlendirmeyi de yapayim nasip artık
Inşallah canim hepimiz içinAynen canm boş geçme inşallah güzel haberler alırsın
Canim ikinci yumurtlama olduğunda ikiside dollenirse dogal yoldan ( genlerde olmadan yada catlatma ignesiz tup bebeksiz vs) ikiz oluyor. Korkulacak birsey yok, herşey normal bence, sen değerlendir gerisini Allaha birakKızlar bu ayın 6 7 gibi yumurtlamayı gördüm çatlamayı da gördüm baya da silikdi şimdi öylesine yapayim dedim tekrar pik olduhiç böyle birşey yasayan var mi yada ne olabilir
Canım neden moralin bozuluyor ne güzel ilk yumurtlamada tutmadıysa bunda tutma ihtimali var eğer ikisinde de tutarsa ikiz olma ihtimali var çok güzel bişey aslındaHaklisin galba yıllardır uğraşıyorum inan artık umudum kalmadi onun için sanırım
Haklisin canimm Rabbim büyük, takip eden arkadaş 3.kez oldu dedi o da normal degil bu testleri çok anlamadığım için sordum belkide catlamiodur , ama değerlendircem çok teşekkür ederim canimCanim ikinci yumurtlama olduğunda ikiside dollenirse dogal yoldan ( genlerde olmadan yada catlatma ignesiz tup bebeksiz vs) ikiz oluyor. Korkulacak birsey yok, herşey normal bence, sen değerlendir gerisini Allaha birak
Galba bende de 3 oldu, ama nete3bakdim çok az ve zor ihtimalimiz canimBn bu ay 3 kez yumurtladım o kadar eminim ki hemde farkli gunlerde tek sorun ovulasyon kullanmadim kendim yogun yasiyorum anliyorum diye. Tekrar yumurtluyor olabilirsin baska günlerde yumurtlayıp döllenme olabilir tabiki degerlendirmek en dogrusu her iki secenekte canim
Hiç umidim yok cnm bi terslik var ama hadi hayirlisi olsun artikCanım neden moralin bozuluyor ne güzel ilk yumurtlamada tutmadıysa bunda tutma ihtimali var eğer ikisinde de tutarsa ikiz olma ihtimali var çok güzel bişey aslında
Galba bende de 3 oldu, ama nete3bakdim çok az ve zor ihtimalimiz canimbence büyüo buyuo catlamio o zaman
Ben her ay siddetli agriyla doktora gidiyordum birgün oluyorum sandim yumurta çatlamış hemde 4 tane sizde cogul gebelik riski olur ilerde cocuk düşünüyorsanız dedi. Gecen aylarda da gittim yine kaşıklarım ağrıyordu adet oluyorum sandim erkenden gene yumutluyormusum gördüm kendim gozlerimle.
O yüzden oyle düşünme yumurta sayisi çok diye çatlamıyorlar diye düşünme her biri gerekli olgunluga olusunca catliyor.
Zaten 23 ekim de adet olmam lazım olamazsam doktor klomen + yumurta takibi igne yapıcaz corona sebebiyle telefonla iletişime geciyorum su sira sadece. Yumurta takibi gitseydim solerdim sana da..
[/QUOTE
Bak o da olabilir canim çünkü testte çatladığını da gördüm ama test sonucda dr gittim önceden takip için sadece buyudugu zaman denemeye başla diodu gönderiodu ne çatlamaya bakiodu ne başka bisey diodu ondan buntestlere basladim canim öğlen bidaha yapcam bakalım çok tesekkur ederim
Inşallah canimNe demk umarim alirsin bebisini hemen
Inşallah canimseninde az kalmış regline dimi insallah bu ay hayırlı haberler alırız canim
Ben soğan kuru de yapmışdim olmadi bu sefer hayit çayını denicembakalım hayırlısı artık
Hadi yaBen bitki kullanmayi sevmiyorum annem yüzünden cok fazla bitki icire icire değişik seyler yaşadık korkuyorum
Hadi yaay insan ne duysa yapıyor umut dünyası işte bildir muhakak bana olumlu olacakmis gibi gelio hadi hayırlısı inşallah
Çok haklısın o zaman ama anneler hiç kıyamaz ne yapsınlar benim annem de öyleydiAynen öyle de annem alerjik biri bende haliyle allerjik yapiya sahibim. Al bu cok iyi gelir dinlendirir ay bu cok iyi bitki nefesin açılır en son uyku alemine gectim 18 saat uyudum kardescok iyi dinlendim hahaahah.
Gecende diyor gel bitki cayi demledim diyor ne var dedim bi saydi aman allahim hic duymadigim seyler ya hamileysem dedim icmedim. bu sefer yorgunsun al magnezyum ic diye tutturu icmiom ya dedim simdi nie ilac içmiyor bitki icmiyor diye dusunuyor bilmiyor suphem oldugunu zor kaçtım elinden
O yüzden iyice arastir bu tarz durumlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?