• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2 yumurtam da catlamis ama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Merhaba hanimlar. Bu ay doktorumla yumurtlama takibi yaptik. Iki yumurtam gelismisti. Ilki catladi ovulasyon testinde de gordum, ultrasonda da. Ama ikinci yumurtanin catlamasini testte goremedim. Bu yuzden çatlamadigini zannetmistim. Bugun dr. Ultrasonda baktı ve catladigini soyledi. Sevindim tabi ama testte neden goremedim fikriniz var mi?

Merhaba hanimlar. Bu ay doktorumla yumurtlama takibi yaptik. Iki yumurtam gelismisti. Ilki catladi ovulasyon testinde de gordum, ultrasonda da. Ama ikinci yumurtanin catlamasini testte goremedim. Bu yuzden çatlamadigini zannetmistim. Bugun dr. Ultrasonda baktı ve catladigini soyledi. Sevindim tabi ama testte neden goremedim fikriniz var mi?
Merhaba.benim de doktorum istersen yumurtlama takibi yaparız demişti. Ben şu an ovülasyon testiyle takip ediyorum.Ama doktorla nasıl oluyor. Ne zamandan başlatıyor ve hergün doktora mı gidiyorsunuz? süreci merak ettim. Bu arada sizin testinizin silik olmasının sebebi zamanlama hatası ya da gecikmesi olabilir- Ben de şuan onun belirsizliğini yaşıyorum çünkü:)

Merhaba yumurtanın çatladığı ultrason da belli oluyor mu nasıl anlaşılıyor
Onu ben de merak ediyordum geçen ay takibe gittiğimde doktor yumurtanın çatladığını söyledi hatta bana ekranda gösterdi yumurtanın üstünde minik çizgiler var görüyo musun diye bu çatlamış anlamına geliyo dedi öyle oluyomuş demek dedim bende 🤷🏻‍♀️ Tabi işe yaradı mı hayır :KK14:

Onu ben de merak ediyordum geçen ay takibe gittiğimde doktor yumurtanın çatladığını söyledi hatta bana ekranda gösterdi yumurtanın üstünde minik çizgiler var görüyo musun diye bu çatlamış anlamına geliyo dedi öyle oluyomuş demek dedim bende 🤷🏻‍♀️ Tabi işe yaradı mı hayır :KK14:
Hımm çok sağol canım bende dikkat edeyim Bi dahakine ben bu ay çok umutluydum femara kullandım 1 tane yumurtam vardı çatlaması kolay olur diye düşünmüştüm ama kist olmuş🙄

Merhaba.benim de doktorum istersen yumurtlama takibi yaparız demişti. Ben şu an ovülasyon testiyle takip ediyorum.Ama doktorla nasıl oluyor. Ne zamandan başlatıyor ve hergün doktora mı gidiyorsunuz? süreci merak ettim. Bu arada sizin testinizin silik olmasının sebebi zamanlama hatası ya da gecikmesi olabilir- Ben de şuan onun belirsizliğini yaşıyorum çünkü:)
Once adetin 2. Gunu gidiyorsunuz. Gerekli testleri yapiyor. Sonra yumurtanin buyume zamanini tahmin ederek o tarihte tekrar cagiriyor ultrasonda bakiyor buyumus mu diye. Ve catlayacagi zamani da genelde bildigi icin su gun iliskiye girin diyor iliski gunlerini soyluyor. Sonra da catlamis mi diye kontrol etmek icin cagiriyor

Eklentiler

• 38237196-F64E-46C4-9C63-8C56FFCDAEA4.webp
    38237196-F64E-46C4-9C63-8C56FFCDAEA4.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 94
ovulasyon testleri yüzde 100 güvenilir değildir maalesef, bazı doktorlar hiç önermez hatta,
yalancı pozitif veya negatif sonuç verebilirler.

Back
X