- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.683
Kocişkolarımız bizi sevmiyor mu o zamanSeni sevse cinselligi gec sacinin teline dokunmaz.insan sevdigi insanim zarar gormesini istemez.pislik adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocişkolarımız bizi sevmiyor mu o zamanSeni sevse cinselligi gec sacinin teline dokunmaz.insan sevdigi insanim zarar gormesini istemez.pislik adam
Pislik adamlar hepsi, sevmiyorlar Seven adam kardeş kardeş oturur, insan insanı seksler mi hiçKocişkolarımız bizi sevmiyor mu o zaman
Salonda uyuyor, tavayı alıp gidiyorum şimdi sen beni sevmiyorsun diye kafasına vurcam.Pislik adamlar hepsi, sevmiyorlar Seven adam kardeş kardeş oturur, insan insanı seksler mi hiç
Evlenmeden once beni cinsellik icin zorlasaydi sevmedigini dusunurdum.Kocişkolarımız bizi sevmiyor mu o zaman
Evlendikten sonra da eşiniz sizi cinselliğe zorlarsa sevmediğini düşünebilirsiniz zaten. Konuda zorlama yok, cinsellik olmayan ilişkiyi sürdürmek istememe var.Evlenmeden once beni cinsellik icin zorlasaydi sevmedigini dusunurdum.
Haklisin ama evlilik ile bekarliga farkli bakiyorum.evlenince cinselligin oldugu bi gercek bile bile evleniliyor.Evlendikten sonra da eşiniz sizi cinselliğe zorlarsa sevmediğini düşünebilirsiniz zaten. Konuda zorlama yok, cinsellik olmayan ilişkiyi sürdürmek istememe var.
Sizin kendi bedeniniz üzerindeki kararınız beyefendinin sevgisini azaltıyorsa basın tekmeyi gitsin. Zira yarın sizden ayrılınca evlenmek için bakire arayacak o hayvan utanmadan. Bu ülkenin yapısı bu, sevgilisinin bekarwte önem vermesini küçümser ama kendileri evlenmek için bakire arar, siz onun değil o sizin kıymetinizi anlasın, def edin gitsin. Belli ki bekaret sizin için önemli onun gönlü olsun diye bu konuda taviz verirseniz kendinizi asla affedemezsiniz.Sevgilimle başlarda cinsellik konusunda hiç konuşamazdim öyle yetiştirildim çünkü onunla beraber bu tabumu yıktım diyebilirim fakat bakireligimin evlilik öncesinde bozulmasıni istemiyorum. Mesele bakirelik, sevişme konusuna gelince sevgilimle sürekli kavga etmeye başladık ben istemiyorum dedikçe o istediğini belirtti artık eskisi gibi sevgisinin kalmadığını heyecanının ve hevesinin bittiğini söyledi bu arada öpüşmeye elleşmeye falan okeyim ona bir şey demiyorum. Bu konu hakkında yine tartışmıştik ben yine isteklerimi açıkça söylemiştim ve konuşmayı kesmiştii benden özür dileyip ben sensiz yapamam demişti aradan 2 hafta geçti ve bana sevgim kalmadı demeye başladı neden o zaman özür diledin dediğimde ise değerimi anlarsın sanmıştım dedi ?? Kızlar lütfen benimle aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi ne yapmam lazım kimseyle konuşamiyorum bu konuyu siz yardımcı olun
Buna asla kabul etmiyorum. Seven adam sevdiğini çatır çatır s.ker. Mutlu etmek için çabalar sevdiğini tatmin etmeye çalışır.Seni sevse cinselligi gec sacinin teline dokunmaz.insan sevdigi insanim zarar gormesini istemez.pislik adam
Bu ülkeye böyle kadın, gayet normal bence, bu ülkede önemli olan gerçekten dokunulmamış olmak değil dokunulmamış gibi görünmek. Çünkü dokunulmamış isteyen erkekler onu hakedecek dokunulmamış değil. Bence gayet normalBen şunu anlamıyorum cidden opusme,ellesme olur iliski olmaz nedir? Temiz mi kalıyorsun yani kendince ayrılıp baskasıyla evlenme yoluna girince sırf bekaretin var diye nasıl bir kafa yapısı anlam vermek mumkun degil. Kullanmak istese 2 yıl sürmezdi o iliski 1-2 ayda zaten giderdi
Sıkıntıyı erkekte yada kadında diye ayrıştırmıyorum kesinlikle her iki taraf icinde gecerli karsındakini kandırdın hadi vicdanen nasıl rahat oluyorsun merak ettigim o dokunulmamış olayına gelince ben kendimce anlatırım yasantım yasanmıslarım vs kabul ederse eder etmezse herkes yoluna bakar bu kadar zor olmamalı elde etmek icin elletmedim koklatmadım vs seylere gerek duymak.cok sacmaBu ülkeye böyle kadın, gayet normal bence, bu ülkede önemli olan gerçekten dokunulmamış olmak değil dokunulmamış gibi görünmek. Çünkü dokunulmamış isteyen erkekler onu hakedecek dokunulmamış değil. Bence gayet normal
Saçma ama bu ülkede genel geçer kural haline gelmiş, ne zaman biter bilmiyorum. Ama iki yüzlü davranan iki yüzlülüğü de hak eder. O yüzden bu konuda çok da dürüstlük gerektiğini düşünmüyorum.Sıkıntıyı erkekte yada kadında diye ayrıştırmıyorum kesinlikle her iki taraf icinde gecerli karsındakini kandırdın hadi vicdanen nasıl rahat oluyorsun merak ettigim o dokunulmamış olayına gelince ben kendimce anlatırım yasantım yasanmıslarım vs kabul ederse eder etmezse herkes yoluna bakar bu kadar zor olmamalı elde etmek icin elletmedim koklatmadım vs seylere gerek duymak.cok sacma
Diktirerek, sürtunerek bekareti koruyunca bazi erkeklerden fark kalmiyor yalniz. Birini böyle kandırırsak değerimizi bekarete şartlamıs oluyoruz bence.Saçma ama bu ülkede genel geçer kural haline gelmiş, ne zaman biter bilmiyorum. Ama iki yüzlü davranan iki yüzlülüğü de hak eder. O yüzden bu konuda çok da dürüstlük gerektiğini düşünmüyorum.
Erkeklerden farkımız kalması da gerekmiyor zaten, bu ülkenin koşulları ortada, bekareti takmayan erkek sayısı artıyor olabilir ama hala %70 değiller. Ben herkes böyle yapsın demiyorum ama yapanı da kesinlikle haksız bulmuyorum. Hayat onun böyle yapmak istiyorsa kimse kınayamazDiktirerek, sürtunerek bekareti koruyunca bazi erkeklerden fark kalmiyor yalniz. Birini böyle kandırırsak değerimizi bekarete şartlamıs oluyoruz bence.
Önemseyen erkekler olduğu gibi önemseyemeyen erkekler de var. Sayıları da az değil. Her şey bizim elimizde.
Herkes önemsemiyor demedim bir 10 yıl öncesi gibi değil mesela. Daha da değişiyor çünkü çogu kadinın bakış açısı değişti.Kimse anlamasın diye bekaretini koruyan kadın da kendini içten içe kötü kusurlu gibi görüyor zaten Daha kadınların hepsi değişmedi bu arada. Burada bile bazen evlilik öncesi ilişki yaşamış kadınlara laf sokanlar var.Erkeklerden farkımız kalması da gerekmiyor zaten, bu ülkenin koşulları ortada, bekareti takmayan erkek sayısı artıyor olabilir ama hala %70 değiller. Ben herkes böyle yapsın demiyorum ama yapanı da kesinlikle haksız bulmuyorum. Hayat onun böyle yapmak istiyorsa kimse kınayamaz
Cinsellik zarar mı veriyor siz sevmeyi yanlış anlamışsınız, seven insan sevdiğine dokunmak, öpmek, koklamak, onunla sevişmek ister.Seni sevse cinselligi gec sacinin teline dokunmaz.insan sevdigi insanim zarar gormesini istemez.pislik adam
O...çocuğu ,cinsel ilişkiye girseydin yine seni terk edecekti ,hiç değilse kendi saygını yitirmedin , vajinanı dikterme derdine girmedin ,,Sevgilimle başlarda cinsellik konusunda hiç konuşamazdim öyle yetiştirildim çünkü onunla beraber bu tabumu yıktım diyebilirim fakat bakireligimin evlilik öncesinde bozulmasıni istemiyorum. Mesele bakirelik, sevişme konusuna gelince sevgilimle sürekli kavga etmeye başladık ben istemiyorum dedikçe o istediğini belirtti artık eskisi gibi sevgisinin kalmadığını heyecanının ve hevesinin bittiğini söyledi bu arada öpüşmeye elleşmeye falan okeyim ona bir şey demiyorum. Bu konu hakkında yine tartışmıştik ben yine isteklerimi açıkça söylemiştim ve konuşmayı kesmiştii benden özür dileyip ben sensiz yapamam demişti aradan 2 hafta geçti ve bana sevgim kalmadı demeye başladı neden o zaman özür diledin dediğimde ise değerimi anlarsın sanmıştım dedi ?? Kızlar lütfen benimle aynı sorunu yaşayanlar cevap verebilir mi ne yapmam lazım kimseyle konuşamiyorum bu konuyu siz yardımcı olun