• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Yıllık örgün eğitimden açık öğretime dikey geçiş yardım?

cagla22

İkimizden bir parça..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.457
1.452
373
Samsun
Arkadaşlar 2 yıllık işletme bölümü mezunuyum 4 yıla açıktan tamamlamak düşüncesindeyim yani 2 yıl da açıktan okuycam ve 4 yıllık diplomamı ALLAH'IN izniyle elime alıcam. Sorum şudur. Şimdi ilk başvuruyu ne zaman yapıcam araştırıyorum fakat 12 eylül açık öğretime internetten ön kayıt diyor. Kimide onla alakası yok ekim de 2 yıldan 4 yıla geçişin kaydı var diyor.İyiden kafam karıstı arkadaslar harçlar falan ne zaman yatıcak bilen arkadaşlarım yardım edermisiniz?

bu konu onemlı gercekten bende kardesım ıcın arastırıyorum. ama tam bır muallak. ne olur konuya sık sık msj atda yukarda dursun belkı bırının gozune carpar. ama aha acıklnamadı dıe bılıyorum. gecen yıl ekım kasım ayı gıbıymıs

geçen yıl bende senin gibi 3 sınıfa kayıt yaptırdım.ekim kasım gibiydi.önce yeni yerleşenler kayıt oluyor daha sonra diğer kayıtlar, yenilemeler yapılıyor.sitesinde yayınlanmadan da sağlıklı bilgiye ulaşamıyorsun.

Duyurular - Anadolu Üniversitesi

bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyin.arada bir kontol edin.orada yayınlanıyor :34:

bizim kayıt yenilemelere baktım.kasım sonundan aralık sonuna kadar olan 1 aylık dönemdeymiş.sanıyorum ki senin kayıtta o zaman olur.ama yinede duyurulardan takip etmekte fayda var :34:

bu konu onemlı gercekten bende kardesım ıcın arastırıyorum. ama tam bır muallak. ne olur konuya sık sık msj atda yukarda dursun belkı bırının gozune carpar. ama aha acıklnamadı dıe bılıyorum. gecen yıl ekım kasım ayı gıbıymıs
Tamam cnm haber alcam ben aöf bürosunan buraya yazarım
geçen yıl bende senin gibi 3 sınıfa kayıt yaptırdım.ekim kasım gibiydi.önce yeni yerleşenler kayıt oluyor daha sonra diğer kayıtlar, yenilemeler yapılıyor.sitesinde yayınlanmadan da sağlıklı bilgiye ulaşamıyorsun.

Duyurular - Anadolu Üniversitesi

bu sayfayı sık kullanılanlara ekleyin.arada bir kontol edin.orada yayınlanıyor :34:

Anladım o zaman 12 eylül int başvuru bizim için değil

Back