Canım tabikide her mesleğin bir zorluğu var ve her meslekte ufak bır dalgınlık sonucu bir sürü insanın ölümüne sebep olacak durumlarla karşılaşılabilir en basitinden bir doktor meslek çok iyidir iş olanağı yüksektir fakat gel gelelim bir dalgınlıkta başa ne dertler açılır. Şu an Finallere giricem haftaya okulun 1.dönemi bitti gerek burdaki arkadaşlarım gerekse öğretmenlerim hep o işin yapan hocalarımız olduğu için içimi çok rahatlattılar ki çok açık sözlü biriyimdir ilk zamanlar hocam lütfen bizi rahatlatmak için değil gerçekten bölüm hakkında neler düşünüyorsunuz 2 sene mi boşa harcamak istemiyorum dedim bize hem iyi hem kötü yönlerini bir bir anlattı dersler çok zevkli yani bana bölüm çok yakın geldi . En önemlisi çevreye bakış açınız değişiyo bir inşaat alanının yanından geçtiğimde ustalara işçilere birde alınan önlemlere bakıyorum değerlendirme yapıyorum. Hee şöyle bir durum var bunu da yeni çıkarmışlar 2 seneden mezun olunca direk C sınıfının sınavına giremiyoruz bir kurs daha alma zorunluluğu çıkmış ki ben buna çok olumlu yaklaştım sonuçta bir çok kişinin hayatı 2 senelik bir insana verilmesi doğru değil o kurs bize zaman kaybettirmez deneyim kazandırır zaten yaz tatilinde staj başlıyor gerçekten severek okuyorum bölümümü okulumuzda 4 seneliği açılırsa gitmeyi düşünüyorum açıkçası :)
Dediğiniz gibi sınıf atlamak kolay değil B sınıfı için bir müddet çalışmış olmak gerekiyor . Peki şöyle bir soru sormak istiyorum ben sizce DEVLET mi ÖZEL SEKTÖR mü ?