2 yıllık ilişkim bugün bitti beni haksız buldu sizce kim haksız?

Picasso sanki duyanda felaket yetenegi var sanacak küfürbaz bilmemne meraklısı hadi oradan.Hemen sırıtmış gerçek yüzü terbiyesiz küfür ettimi bitti o iş.Papucumun fotoğraf sanatçısı.Sanatcilara hakaret olmasın nü tablo olur vs onlar ayri.Kiz tavlama aracıdır i onun sözde resim tutkusu .Yol vermekle iyi yapmışsınız çok karaktersiz buldum paspaye ve avam birde.Gitsin dağı taşı çeksin kendini sanatçı ilan etsin çok var bunlardan bildiğin röntgenci arşivci gereksiz tipler bunlar.Akillisiniz sığ olsanız affetmelimiyin yazardiniz o zaman bende çocuk haklı o lafta derdim.

Konuyu okumama
Gerek yok
Erkekler hep haksızdır

Yorum için teşekkür ederim.Bir de tablo da değildi fotoğraftı kadınların vajinaları vardı sadece.Özür diledi küfür için bende kabul etmedim sonra tekrar küfür etmeye başladı.Hala kendini savunuyor.Yaptığının nefes almak kadar doğal bir şey olduğunu söylüyor.Aynı şeyi ben yapmış olsam berbat bir insan olurdum.Olan benim iki seneyi geçen verdiğim sevgi ve zamana oldu.Ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim bilmiyorum.

Bilmemneyin fotoğrafcısı çok komik ya ne sanatsal ama ne estetik gerçekten dağa taşa yürüyenler de fotoğrafçı sanıyor ya kendini Çok gülüyorum bir adım ötesi özel video çekmeye gidiyor arşiv tabi tabi oda çok sanatsal Ne sanat anlayışı ama iyiki dünyanın harikalarini bulan ve koruyan insanlar da bu kafada değildi.Onlar sanatçı ise bunlar ne bunlar sanatçı ise onlar ne

Hiç üzülmeyin en doğru karar olmuş bitmesi zaten uzak iliskiymis yeni anladiniz yakından baktınız olmadı diyelim

Haklısın bacım küfür eden erkekten nefret ederimmm saygısı olmayan insanın sevgisi şüphelidir.

Tabi bu ayrıntıları bilmiyorum sadece gördünüz sordunuz o da "baktim evet sanat bu" diye cevap verdi diye düşündüm. Fotoğrafları da nü olarak düşündüm estetik nü fotoğraflar. Ayrıca siz de çizim yapiyormussunuz. Dolayısıyla sanattan uzak biri olacağınızı düşünmüyorum. Sinir olduysaniz aşırı bir şeyler var demekki. Ve de siz yapsanız ve demedigini birakmazsa işler değişir. Bu cifte standart ve ettiği küfürler hiç kabul edilemez. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Haklısınız , öncelikle küfür etmemeli ve gerçekten sanat olduğu için takip ediyorsa gizli olmamalı.Gizli davranışlar güveni zedeler ve ilişkide sadakat eksikliği nasıl kötüyse güven zedeleyici davranış da kötüdür. Ayrıca bu gibi durumda sakince açıklama yapıp kafanızı rahatlatmaya çalışmalıydı.

Keşke estetik olsaydı.Zaten buna tepkim hiç olmazdı.Bilmiyorum onu seviyordum fakat bana hakaret etmek bu kadar kolay olmamalı devam etmek istemiyorum ama olan duygularıma oldu.Güvenime oldu başka bir şey olsa belki evet hata derim ama bu yaptığı bile benim için fazlasıyla kötü oldu.Ve en son ondaki eşyalarımı istemek için konuşmak durumunda kaldım hala yaptığı şeylerin çok önemsiz olduğunu düşünüyor böyle ince düşünceden yoksun bir insanla devam edemem

kesinlikle aksini yaptığı için benim güvenim de kalmadı ona olan inancım da

Bence haklısınız. !Madem sanat senın de çıplak resmın olunca bir sanat. Eeeee neden saygı gostermıyor. Hanı çok sanata düşkündü. Hayret bişey gerçekten ya

kasedi ciksa ese dosta sanat yapıyorum diye kendini savunacak entel feridun
fisini kesmeniz iyi olmus allah aklı basinda sadakatli insanlarla karsilastirsin

Erkek mankenlerin olduğu ama böyle bol bol kaslı boxerlı adamların olduğu fotoğrafları beğenin siz de. Hatta erkek arkadaşınıza atıp çok iyi bir sanat çalışması olduğundan bahsedin bakalım ne diyecek. Tepki gösterirse de 'offf geri kafalı mısın ya' diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…