2 yıllık ilişkim bitti

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
28
Sadece içimdekileri dökmek için bu konuyu açmak istedim.
Yıl 2015 üniversite 2. sınıfa geçtiğim dönem çocukluk arkadaşım mesaj söyle bir mesaj attı. ' Çok yakışıklı bir çocukla tanıştım ama İzmir'deymiş o yüzden sansıma küsüyorum ve sana yönlendiriyorum. Sen yardımcı olabilir misin, tıp kazanmış birkaç şey soracakmış.' Dedim tabi yazabilir bana facebooktan. Kazandığı okul hakkında soru sordu, yardımcı oldum.. Hatta istersen buluşabiliriz de demiştim ama hiç buluşmadık o konuşma da o günden sonra devam etmedi zaten. Ta ki yıl 2018 Kasım ayına kadar. Twitter'da fake hesap olarak beni takip etti aylar sonra o fake hesabın yıllar önce tanıştığım bu çocuk olduğunu öğrendim. Bir kaç hafta içinde buluştuk. İlk gördüğüm an vuruldum, o nasıl bakıştı, o nasıl gülüştü. Çok yakışıklıydı, benden 2-3 gömlek üsttü. Ben şişmandım, çirkindim hatta biraz erkeğe benziyordum. Ama bir mucize oldu o da beni sevdi. Hatta benim sevdiğimden daha fazla sevdi bile diyebilirim. Yetiştiğimiz ortam çok farklıydı, hayata bakış açımız çok farklıydı. Seni çok seviyorum ama olmaz dedi. Ben çok zorladım, olur dedim, ben senin için her şeyden vazgeçerim dedim, her şeyi yaparım dedim. İkna ettim bir şekilde. Çok güzel günlerimiz de oldu, çok şiddetli kavga ettiğimiz günler de oldu. Şimdi geriye bakınca aklıma sadece güzel günlerimiz geliyor.
Çok özlüyorum ama bitti. 2-3 ay önce bitmişti ama ben hala acınası bir şekilde onu bekliyordum. Hatta bana sevgilim var demesine rağmen bekliyordum. Sanırım içten içe inanmıyordum sevgili yaptığına. İnanamıyordum doğrusu. Neyse bugün farkettim ki yeni hesap açmış, oradan bulmuş herhalde birisini. Şuan bir başkasıyla.
08.07.1996 doğum günü ve ben ona doğum günü hediyesi olarak özgürlüğünü veriyorum. Bir daha onu asla rahatsız etmeyeceğim. Kendi yoluma bakarak veriyorum hediyesine.

Kendinize acımaya devam ettiğiniz sürece hiçbir ilişkide mutluluğu yakalayamazsınız. Onun sizi sevmesi lütufmuş gibi konuşuyorsunuz. Siz değerlisiniz.

Canımm pazar günü esim bana boşanmayı teklif etti.3 cocuk var bende gitmek istion hee oyle salınma koş yüzüne dönüp bakarsam adam değilim dedim oturdu poposunun üstüne Senden gitmek isteyene kapıyı sonuna kadar açacaksın.Arkasından yas tutmak yerine şükür çekeceksin.Senın olan,gönlüne dokundugun adam gitmez.Sakın arayıp msj atıp poposunu kaldırma.Hayatına bak bak hic hesapta yokken bununla karşılaşmışsın.Gene olur gene olur.Ta ki nasibin,yazın seni bulana kadar.Erkek milletine gıtme aman yapma deme ters tepiyor değişik canlılar onlar Kendini sev önce.Önce sen

Neden bu özgüvensizlik? Bende özgüvensizimdir ama sadece yataktan kalktığımda. Yüzümü yıkadıktan sonra ışıl ışıl parlıyorun (şaka)

erkeklerin çoğu aynı daha iyisini bulduğunda kaçmak için saçma sapan sebep uydururlar. geri dönerse tekmeyi bas. eminim geri dönecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…