• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Yıllık hangi bölümü önerirsiniz ?

polyanna1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
160
1
46
Kocaeli
Arkadaşlar meraba öncelikle. Bu sene üniversiteye başlayacağım inşallah hayırlısıyla ben geçen sene düz liseden mezun oldum. Bu sene kafamda bi kaç tane meslek var yeni açılan bölümleri tercih edicem özellikle adalet ,, laborant ve veteriner sağlık ,, tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik birde beslenme ve diyeetik te aklım var ygs 2 ile alıyo benim puanım da 200 yapıyo okul puanıyla birlikte acaba yazsam gelir mi diye merak etmiyo değilim. Şimdi size soruyorum sırasıyla atanma iş imkanları ve maaş konusunda hangisini tercih etmemi önerirsiniz . Ygs 3 puanımda 300 adalete yerleşebilir miyim ki acaba .s ?

bende gecen yıl duz liseden mezun oldum ve bende senin gibi dusunuodum ama hem adalet hemde saglık meslk liseleri o bölmlere sınavsz gecs hakkını kulanarak terch verdkleri içn bzm sansımız yok denecek kadr az . kontenjan sayısıda cok az . bi nevi boş terch vermş olursun cnm tabi yne sen blrsn tuttablrde brazda sansa baglı . kıyıda köşede kalmş yerleri terch etmelsn egr saglık dusunuosan. iş olanagı bakımından bakarsanda saglıkçılar boşta kalmıor iş bulma sansn yuksek ama adalet içn boş bölm deniyor ancak dgs'yle hukuka gcersen bi şansn olur

Ben de senin gibi düz lise mezunuyum puanımda düşük ben de 2 senelik istiyorum . Aynen meslek liseleri öncelikli alındığından dolayı girme şansımız baya düşük ben de sağlık laborantlık gıda falan yazdım bakalım hayırlısı şansa bağlı yani burda denilecek bişey yok sağlık haricinde başka bölümler bul bence kendine çünkü sağlık biraz zor . Kıyı köşe şehirler yazarsan olabilir belki .

Back