- 10 Nisan 2022
- 350
- 83
- 33
- Konu Sahibi Ozlenenhanim
Merhabalar herkese aslında bu konuyu içimi dökmek için acıyorum biliyorum ki benimle aynı durumda olan bi sürü kadın var. 30 yaşındayım ve ekimde evliliğimizin 2. Yılı bitecek. İlk 3 ay kadar ilişkilerimizde dikkat ettik hap vs kullanmadım sadece prezervatif kullandık. Ocak ayı gibi artık hazır olduğumuzu hissettik artık bebek düşüncesi çok huzur veriyordu. 14 ay kadar denedik fakat olmadı. Sonrasında tabi doktor kontrolleri falan geçtiğimiz Nisan ayında hsg çektirdim tuplerim temiz çıktı. Doktorum pcos olduğumu söyledi. Bebek düşünmeye başladığımda tabi regl düzenim bozulmaya başladı. En fazla 34 günde bir regli oluyordum tabi her regl olduğumda ağlamalar uzulmeler kendimi kaybetmeler hiç bitmedi. Eşim sagolsun hep teselli etti nasibimizde ne zaman varsa o zaman gelicek dedi. O da doktor kontrolüne gitti onda bi sorun yok yani doktorun dediği bebek olmayacak düzeyde değil bi sürü vitaminler falan verdi onların sayesinde değerleri yükseldi. Ama benim prolaktin hormonum bi türlü düzelmedi. En son baktırdığım 34 idi. Belki çok stres yapıyorum takmıyorum diyip takıyorum ağlamıyorum diyip ağlıyorum. Çok üzgünüm hayat enerjim kalmadı. Kendimi o kadar mutsuz hissediyorum ki. Diyorum vardır bunda da bi hayır. Ama olmuyor. Burdan okuyorum bebek bekleri bebek haberi verenleri bazen kendimi onların yerine koyuyorum yine ağlıyorum. O Testte cift çizgiyi görebilmek için hep dua ediyorum. Hayal ediyorum kafamda kuruyorum hamile olduğumu düşünüyorum hayallere dalıyorum bu beni sonrasında daha da yıpratıyor. Konu biraz uzun oldu. Okuduğunuz için teşekkürler