karasigi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 1.244 1.032 83 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beklenenkim #21 Beklenenkim .!.: Hayır lekelenme tarzında bile kanamam hiç olmadı Genişletmek için tıkla... ee peki geçen ay adet olmadığınızda fark etmediniz de bu ay mı farkettiniz?
Beklenenkim .!.: Hayır lekelenme tarzında bile kanamam hiç olmadı Genişletmek için tıkla... ee peki geçen ay adet olmadığınızda fark etmediniz de bu ay mı farkettiniz?
B Beklenenkim Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2022 28 24 18 30 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beklenenkim #22 duyguyaziyo .!.: ee peki geçen ay adet olmadığınızda fark etmediniz de bu ay mı farkettiniz? Genişletmek için tıkla... Farkettim zaten direk adet olmayınca test yaptım 2 gün sonra , farklı bir sey den mi bahsetmisim ki anlamadım
duyguyaziyo .!.: ee peki geçen ay adet olmadığınızda fark etmediniz de bu ay mı farkettiniz? Genişletmek için tıkla... Farkettim zaten direk adet olmayınca test yaptım 2 gün sonra , farklı bir sey den mi bahsetmisim ki anlamadım
karasigi Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 1.244 1.032 83 23 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Beklenenkim #23 ben 2. ayınızda öğrendiniz sandım, pardon. Beklenenkim .!.: Farkettim zaten direk adet olmayınca test yaptım 2 gün sonra , farklı bir sey den mi bahsetmisim ki anlamadım Genişletmek için tıkla...
ben 2. ayınızda öğrendiniz sandım, pardon. Beklenenkim .!.: Farkettim zaten direk adet olmayınca test yaptım 2 gün sonra , farklı bir sey den mi bahsetmisim ki anlamadım Genişletmek için tıkla...