- 9 Haziran 2022
- 28
- 24
- 8
- 29
- Konu Sahibi Beklenenkim
-
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahÇok teşekkür ederiz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insaallah
Kesinlikle öyleymiş teşekkürlerBende doğal yöntemleri en garanti bulanlardanım, tebrik ederim
2 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk planlıyor duk ve olmuyordu.
Bütün gerekli işlem test vs her seyi yaptırdık, catlatma ignesi yumurta geliştirme birsuru şey uyguladık ve artik bu ay da olmazsa aşılama ve tüp bebek dusunecektik.
Ama son olarak hayit suyu çakşır suyu ve ari sutu.polenli karisim kullanalim dedik.(hatta gecen ay bunlari kullanip fayda goren var mi diye konu acmistim)
Normalde test yapip negatifi görmekten cok sıkılmıştım ve adet Ağrımda vardi olucam yine diyip test yapmadim 3 gun geçti halen agrim vardi ama adet olamamistim.
Olmasina ihtimal vermedigim halde test yapt direk koyu iki cizgi cikti, tabi o kadar negatiftrn sonra inanamadim hatalı dir dedim kan verdim ve 1019 hcg cikti. Biz sok icinde halen inanmıyoruz
Bu urunlerin oldukca faydasını gordugumuzu düşünüyoruz gebe kalmak isteyenlere yardımcı olur umarim
Cok teşekkürlerGözünüz aydınn maşallah rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsiinn ürünleri nasıl kullandınız acaba
Çok teşekkür ederim canım favoriledim aklımda kalsın belki bir gün ben de yaparımCok teşekkürler
Ürünleri adetim bitmeden 2 gün once başladım, hayit suyunu ben, caksiri eşim icti bi kutu bitene kadar sabah aksam bir bardagin 3/1 i karisim uzerini su ile doldurup ictik, balli karışımı da her gün bir çay kaşığı ben ictim arada da eşim aldı bir çay kaşığı bu şekilde kullandık.
Aslında bu da işe yaramaz diyerek yapmamıştım hatta adetim geciktigi halde test yapmadim ama gerçekten ise yariyormus
Merhaba, hayırlı olsun bebeğiniz2 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk planlıyor duk ve olmuyordu.
Bütün gerekli işlem test vs her seyi yaptırdık, catlatma ignesi yumurta geliştirme birsuru şey uyguladık ve artik bu ay da olmazsa aşılama ve tüp bebek dusunecektik.
Ama son olarak hayit suyu çakşır suyu ve ari sutu.polenli karisim kullanalim dedik.(hatta gecen ay bunlari kullanip fayda goren var mi diye konu acmistim)
Normalde test yapip negatifi görmekten cok sıkılmıştım ve adet Ağrımda vardi olucam yine diyip test yapmadim 3 gun geçti halen agrim vardi ama adet olamamistim.
Olmasina ihtimal vermedigim halde test yapt direk koyu iki cizgi cikti, tabi o kadar negatiftrn sonra inanamadim hatalı dir dedim kan verdim ve 1019 hcg cikti. Biz sok icinde halen inanmıyoruz
Bu urunlerin oldukca faydasını gordugumuzu düşünüyoruz gebe kalmak isteyenlere yardımcı olur umarim
Cok teşekkürlerMerhaba, hayırlı olsun bebeğiniz
"adet Ağrımda vardi" demişsin hani adete yakin rahim, alt kadiklarda sökülme, kasılma hissi olur ya, öyle miydi yoksa normal bi kasık ağrısı mı?
Merhaba hayıt suyunu ayrı poleni ayrımı kullandınız yoksa bunlar bir karışımmı. Hayırlı olsun buarada benmde 2 yıl olduCok teşekkürler
Yani şöyle o zaman ihtimal vermediğim icin adet ağrısı dedim ama şöyleydi normalde benim adet olmadan 4 gün once hafif sizlama şeklinde agrim baslar son 2 gün artar ama sürekli şekilde nerdeyse devam ederdi , bu defa aniden giren kaşık ağrısı olmaya basladi ara ara ve her o ağrı girdiğinde tamam şimdi adet oldum diyip tuvalete koştum ama adet olmadım bu şekildeydi ve o ağrı girince kitleniyodum
Ben hayıt suyunu eşim caksir suyunu kullandi akzer marka, buna ilave olarakta ari polenli Ballı karışım ürününü gunde bir çay kaşığı takviye yaptım, urunleri herhangi bi aktardan temin edebilirsiniz, yine nasıl kullanacaginizi da anlatiyorlar ya da üzerinde yazıyor zaten.Merhaba hayıt suyunu ayrı poleni ayrımı kullandınız yoksa bunlar bir karışımmı. Hayırlı olsun buarada benmde 2 yıl oldu
Ben teşekkür ederim amin inşallahBen hayıt suyunu eşim caksir suyunu kullandi akzer marka, buna ilave olarakta ari polenli Ballı karışım ürününü gunde bir çay kaşığı takviye yaptım, urunleri herhangi bi aktardan temin edebilirsiniz, yine nasıl kullanacaginizi da anlatiyorlar ya da üzerinde yazıyor zaten.
Cok teşekkürler Allah size ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Adete kaç gün kala başlamıştı sürekli giren ağrı?Cok teşekkürler
Yani şöyle o zaman ihtimal vermediğim icin adet ağrısı dedim ama şöyleydi normalde benim adet olmadan 4 gün once hafif sizlama şeklinde agrim baslar son 2 gün artar ama sürekli şekilde nerdeyse devam ederdi , bu defa aniden giren kaşık ağrısı olmaya basladi ara ara ve her o ağrı girdiğinde tamam şimdi adet oldum diyip tuvalete koştum ama adet olmadım bu şekildeydi ve o ağrı girince kitleniyodum
Normalde de adete 4 gun kala baslar o zamanda 4-5 civarı yani tam zamanında başlamıştı onun icin adet diyerek onemsemedimAdete kaç gün kala başlamıştı sürekli giren ağrı?
Ne kadar benziyor di mi?Normalde de adete 4 gun kala baslar o zamanda 4-5 civarı yani tam zamanında başlamıştı onun icin adet diyerek onemsemedim
Merhaba polenli karışımı aktardan mı temin ettiniz belli bir marka adı altındamı2 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk planlıyor duk ve olmuyordu.
merhaba 9 haftalık hamileymişsiniz herhangi bir yerleşme veya regl oldunuz mu geçen ay?2 yıldır evliyim 1.5 yıldır çocuk planlıyor duk ve olmuyordu.
Hayır lekelenme tarzında bile kanamam hiç olmadımerhaba 9 haftalık hamileymişsiniz herhangi bir yerleşme veya regl oldunuz mu geçen ay?
Evet aktardan aldim benim aldığım marka aksu vital in diMerhaba polenli karışımı aktardan mı temin ettiniz belli bir marka adı altındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?