2 yıl sonra sahibini ilk defa gören köpek sevinçten bayıldı

Ben bugun bi yavru kedi buldum:KK43: aldim eve ben bakcam artik minicik hic beslenmemis cok zayif cok sicak kanli. Veterineri aradim 200 tl istedi ic dis parazit bakimina ama maasimi henuz almadim son paramlada mama kum vs aldim. Bide kuru sampuan aldim. Sanirim pireli bu sebek. Ben napabilirim pireleri icin? Kuru sampuani pireleri yok eder dediler ama emin olamadim. Bana bi yardim edermisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste buu😔

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy çok güzelmiş. :) eczaneden pire tozu alıp pirelerinden kurtulabilirsin. tozu sürüyorsun güzelce tarıyorsun. iç dış paraziti de eczaneye sorabilirsin. iç paraziti hap olarak veriyorsun, yediremezsen mamasının arasına kırıp koyabilirsin. dış parazit ilacını da ensesine damlatıyorsun.

oyy ağlıyo yavruum gözlerim doldu izlerken Allah ayırmasın bir daha:KK19:

Evlat bunlar can bunlar :KK1:kedilerim var benimde,ıslak burunlarına kurban olurum...

Bu konu beni eskiye götürdü, keşke girmeseydim topiğe:KK61:
Bebekliğinden beri baktığım terrierim vardı, beni 4-5 saat bile görmese geldiğimi görünce ağlar, sevinçten altına kaçırırdı:KK61:
Evlenirken haliyle onu da aldım yanıma ama o epey süre baba evimizi özledi, baba ocağımızdayken sürekli dinlediğim bir şarkı vardı, ne zaman o çalsa televizyon sehpasına ayaklarını dayar şarkıyla birlikte ağlardı:KK43:
Ah kuzum aklıma geldi şimdi, bu meleklere bakmak çok güzelde birde onları yitirmek olmasa:KK42:

ben alamaıyorum bakamıyorum

sonrası kötü oluyor üzülüyorum çok :(

ki sanki en güzelide doğalarımı ne yada bahçeli evi olanlar için uygun diyelim

geçen gün kısırlaştırmanın yanında sesleri kıstırılıyor diye duydum çok üzüldüm

be mübarek senin egon için hayvandan ne istiyosun

Back