2 yıl sonra sahibini ilk defa gören köpek sevinçten bayıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
16 milyon kez tıklanan bu videoda casey aslı bu sevimli köpek,sahibi Rebecca Ehalt ı gördüğü an feryatlarla yanına koştu. ve sevinçten kendinden geçti

bu 2 yıl köpekler için 12 yıla eşdeğer.
sahipleri caseyi veterinere götürdüler ve sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiler.

<span style="color: rgb(105, 105, 105); font-family: Georgia, Times, 'Times New Roman', serif; line-height: 19.5px; background-color: rgb(201, 215, 241);">[vide

http://www.stylist.co.uk/life/cute/...ter-being-reunited-with-owner#image-rotator-1

Son düzenleme:
Insani aglatiyor boyle haberler.
Kedim evde 3gundur yalniz yarin bu sahneden daha duygusal olacak bizim kavusmamiz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insani aglatiyor boyle haberler.
Kedim evde 3gundur yalniz yarin bu sahneden daha duygusal olacak bizim kavusmamiz :(

bende 2 gün bıraktım. yoktum. kapıda karşıladı. sarıştık iöpüştük lokumumla.:)

Son düzenleme:
Bir hayvani severseniz sizi omur boyu sever, bir insani severseniz ne olacagindan pek emin degilim :))

2 yıl neden bırakmış ki çocuğunu :50: kıyamam ben ona ben böyle videolarda hep ağlıyorum :14::14::14:

bende 2 gün bıraktım. yoktum. kapıda karşıladı. sarıştık iöpüştük lokumumla.:)

Oky bizimki bide 14 yasinda yasli bi ehtiyar.Hergun ilac icmesi lazim.Aklim hep onda.Dun arkadasim verdi ilacini bakalim yarin aksama kadar insallah cok cani sıkılmaz hastalanmaz

Oky bizimki bide 14 yasinda yasli bi ehtiyar.Hergun ilac icmesi lazim.Aklim hep onda.Dun arkadasim verdi ilacini bakalim yarin aksama kadar insallah cok cani sıkılmaz hastalanmaz
maşallah ona. 14 yaşında demek. benimki 7 yaşında
.geçmiş olsun,umarım hemen iyileşir.
.3 gün falan bırakabilirsiniz diyorlar.

maşallah ona. 14 yaşında demek. benimki 7 yaşında
.geçmiş olsun,umarım hemen iyileşir.
.3 gün falan bırakabilirsiniz diyorlar.

Ah oky iyilesme diye bisey yok artik bizde,cok yasli artik kronik hasta bizim kuzu.Bagirsaklari hic calismiyor hergun ilac icmek zorunda tuvalete cikabilmesi icin.Iste 2gun en fazla durabiliyor.Eskiden olsa 4-5 gun birakabiliyorduk.Simdi en fazla 2.Senin tatlis daha gepegenc korpecik.En guzel zamanlari kiymetini bil doyasiya zaman gecir sagliginda.Yasliligi cok zor canim

Ah oky iyilesme diye bisey yok artik bizde,cok yasli artik kronik hasta bizim kuzu.Bagirsaklari hic calismiyor hergun ilac icmek zorunda tuvalete cikabilmesi icin.Iste 2gun en fazla durabiliyor.Eskiden olsa 4-5 gun birakabiliyorduk.Simdi en fazla 2.Senin tatlis daha gepegenc korpecik.En guzel zamanlari kiymetini bil doyasiya zaman gecir sagliginda.Yasliligi cok zor canim
ayy kıyamam canım ya. evet bir 7 sene sonra bunları bende yaşıyacağım.
Allah yardımcısı olsun kediciğinin.

Ben bugun bi yavru kedi buldum:( aldim eve ben bakcam artik minicik hic beslenmemis cok zayif cok sicak kanli. Veterineri aradim 200 tl istedi ic dis parazit bakimina ama maasimi henuz almadim son paramlada mama kum vs aldim. Bide kuru sampuan aldim. Sanirim pireli bu sebek. Ben napabilirim pireleri icin? Kuru sampuani pireleri yok eder dediler ama emin olamadim. Bana bi yardim edermisiniz.

Iste buu&#128532;

Eklentiler

• $1406740806570.jpg
    $1406740806570.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 64
ayy kıyamam canım ya. evet bir 7 sene sonra bunları bende yaşıyacağım.
Allah yardımcısı olsun kediciğinin.

Amin canim insallah.Allah uzun omurler versin evlatlara bizlerle.
Ellerinizden oper teyzeleri kedim :D

Eklentiler

• $1406741458890.jpg
    $1406741458890.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 71
Back