2 yaşını bitiren kızımı memeden kesmeli miyim??

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Merhaba .Kızım 25 aylık oldu.Bu zaman kadar emzirmeye devam ettim.Zaten çokta iştahsız bir bebek.boyu 88 kilosu 11.500 Son zamanlarda memeye aşırı düştü.1.5 Yaşından sonra emizrmeyi azaltıp uykudan uykuya vermeye başlamıştım.Gün içinde de istemiyordu.Geceleri uyandığındada emziğini verdiğimde uyumaya devam ederdi.Fakat son 1-2 aydır sürekli meme derdine düştü.Gece gündüz derdi meme!Peşimi bırakmıyor.Zaten emerek uyuyor.uyuduğunda yatağına bırakıyorum.Birkaç saat sonra kalkıp sabaha kadar savaş veriyoruz.Uyuyup uyanıp yanında olmama rağmen meme diye ağlıyor.Doktorların bir kısmı 2 yaşından sonra emzirmeyi kes derken bir kısmıda yaza kadar emzir 1 damlasıda antibiyotik etkisi var hastalıklardan korur diyor.Ne yapacağımı şaşırdım.bir yandan uykusuzluk bir yandan kızımın eziyeti...Ne diyorsunuz arakdaşlar ne yapmalıyım sizce ?

Son düzenleme:
merhaba benim kızımda 14 aylık benimkide gece gündüz emeyim yemek yemeyeyim diyen bi cocuk
bizimde doktorumuz seni güvence gibi görüyor normal yemegini yemiyorsa kes ama yaza kadar bekle dedi
aynı senin doktor gibi kış hastalıklarından daha cok korunur dedi..
bende yazı beklicem

Ahh canım yazı beklemesine beklicemde eceler tam bir kabus sabaha kadar meme ağzında uyanık

bencede yazı bekle ben kızmı ıkı bucuk yasına kadar emzırdım ama azalt bırakması zor oluyo ama gece uyumayı ozlemısım dıyodum kı tuvalet derdımız basladı gece tuvalete kaldırıyorum buyuyene kadar uyku haram bana

Haklısım birde o var değil mi.?Tuvalet eğitimine bende yazın başlayacağım.Kızımda kabızlık sorunuda var.O yüzden fazlasıyla teraddütlerim var.Dahada kötüleşir mi diye.Büyüselerde azcık rahat etsek.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…