• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki oğlumun klamoks antibiyotikten sonra yüzü,elleri,ayakları şişmeye başladı. Acile gittik iğne yaptılar ama geçmedi. Ne yapmamız lazım?

Kristalbeyaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
143
55
28
29
Böyle bir durum yaşayanlar var mı? Çocugum çok halsizleşti sürekli uyuyor.Yarın yine hastaneye götüreceğim

Benim oğlum da 1 yaşına doğru bunu yaşadık. Bir kulak enfeksiyonu sebebiyle amoklavin şurup verdiler ama içiremedim içmedi. Bu yüzden iesef iğne yapalım 3 gün dediler. 2. İğneden sonra benek benek kızarıklıklar başladı çoğaldı tüm vücudunu kapladı. Ateş de oldu çok korktuk ama bir türlü antibiyotik alerjisi demediler. Binlerce test yapıldı kızamık vs bisürü virüs taradılar hepsi negatifti. Ateş düşürmek için serum falan vermek dışında bişey yapılmadı. Kendi kendine iyileşti çocuk. Kötüye gitmiyorsa zamanla düzelecektir

Alerjik reaksiyon göstermiş, antihistaminik enjeksiyon yapılmıştır semptomlarda azalma yoksa tekrar hastaneye götürebilirsiniz

Böyle bir durum yaşayanlar var mı? Çocugum çok halsizleşti sürekli uyuyor.Yarın yine hastaneye götüreceğim
Alerji yapmıştır. Bizde de bı ilaç bu şekil yan etki yapmıştı. 3 gün içerisinde düzelmişti. Normalde de alerjik bı çocuk benim oğlum,allerset kullanıyoruz 3 gün içerisinde geçmez veya durumu kötüye gidiyorsa başka bı doktora gösterin

Back