2 yaşındaki oğlumla ilk defa tatile gideceğiz...Nelere dikkat etmeliyim??

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Merhabalar bu yaz ilk defa oğlumla tatile gideceğiz..1 haftalık bir tatil.Daha önce küçük çocukla tatile gitmediğim için tavsiyelerinizi bekliyorum.Nelere dikkat etmeliyim.Yanıma almam gereken önemli şeyler mesela ilaçları,ateş ölçer,kaç faktör güneş kremi ve hangi marka kullanmalıyım oğlum için...
hem seviniyorum hemde hastalanmasından endişe ediyorum..Onu mutlu edebilecek,rahatını düzenini bozmadan keyifli anlar yaşatmak istiyorum..
birde biz sadece üçümüz ailece gitmiyoruz.Eltim ve eşi ayrıca daha tam belli değil ama görümcemle kızıda gelecek gibi.Görümcemin kızı 20 yaşında bu arada küçük değil yani..Eşimle abisi şu anda tatil yerlerine bakıyorlar.Otel istemiyoruz sıkıcı oluyor 2 günden sonra.Pansiyonlara bakıyorlar hem herkesin dairesi ayrı olsun diyorlar rahat olur diye düşünüyorlar...Fikirlerinizi bekliyorum

ben 9 aylıkken goturmustum oglumu cokta keyıflıydı. ates olcer, calpol, alerjı surubu (varsa evde mutlaka al derım), sınek kovucu sprey, 25+ ustu bır gunes kremı, bıtane sandalet ve sapka mutlaka olmalı. onun dısındakıler gunluk kıyafetlerı falan.
ogluma gıderken yastık kılıfını bıtane ınce carsaf ve bıtane kucuk havlu koyuyorum otellerde fazla beyazlatıcı kullanıyorlar dıye yerınız varsa arabada sızde koyun bıde azıcık toz deterjan neolur neolmaz dıye. kıyafetı azalınca hemen yıkayıp asıyorum

Tatile gitmemize 3 hafta var daha ama ben şimdiden heyecanlanıyorum.Birşey unutmak istemiyorum.Söylediğiniz gibi bende çarşaf yastık kılıfı falan alayım bu aklıma gelmemişti..

biz geçen yaz gittik ilk kızım 1 yaşındaydı.çok şükür hiç hasta olmadı ve çok da güzel esmerleşti hiç kızarmadı.bende çok korkuyorodum ama bu sene yine gideceğiz umarım bir problem olmaz.öncelikle ben oteli ve herşey dahil olanını tercih ediyorum.hiçbirşeyle uğraşmak istemiyoeum sadece uyumaya geliyoruz odaya sıkılcak bişey yok bence terasta ıturabilirsiniz.tabi herkesin kendi tercihi.ilaçlara gelince dr verdi bize geçen sene şöyleki;soğuk algınlığı ilaçları,alarji ilacı , detan sinek savar bitkisel olanından, isal ilacı .neyseki sadece detanı kullandık akşamları dışarı çıkarken sürdük. güneş kremi olarak da garnıer kullandım çok memnun kaldım bu sene yine onu kullanacağım.sizin bıcırık çok beyaz sa biraz yüksek faktör alırsın.tek sıkıntımız otele uyumaya girmek olmuştu denizden hiç çıkmak istemiyordu.inşallah bu sene daha güzel geçer .kendim için ve herkes için

bizimde tatil planlarımız var ailece ilk kez marmara adasına gidicez 2 yaşında oğlum ve babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…