- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Yani yapacak bisey yok kotu düsmüş mecbur cektirecektiniz.Hızlıca konuya gireceğim. Oğlum dün ben yemek ısıtırken abisiyle oynarken büyük bir ses geldi içeri gittim yüzükoyun yatıp ağlıyordu kaldırdığımda alnı cok kötüydü. 112 aradım geldi hastaneye gittik yolda hareketleri iyiydi ancak cok da uykulu gibiydi yarı uyur uyanık olunca korktum acildeki doktor da tomografi isteyince mecbur kaldım beyin tomografisine. Yalnız cekilirken hareket ettiği gerekçesiyle 2 defa çekmişler. Cok sükür temiz cıktı. Ancak aldığı radyasyon hem de peşpeşe 2 sefer alması beni cok üzdü korkuttu. Ne yapabilirim radyasyonu atması icin? Ya da bu durumu yaşayan biri var mı gercekten yazıldıgı kadar korkunc mu sonucları??
Doğru başlıkta hic buna dikkat etmemişim oysa en büyük korkularla gittim hastaneye. HaklısınızKonu sahibi üstüne alınma ama doktorun çok tehlikeli olduğunu bile bile iki kere çeker mi onu sence ?
Yani radyasyon zararlı olabilir ama sonuçlarını bilmediğimiz bir düşmeden daha zararlı değildir herhalde doktor tomografi istediğine göre.
Tomografide bi sey cıktı çocuğa bi şey oldu sandım yani gerçekten aşk olsun böyle bir başlık attığın için.
Teşekkür ederim iyi gülüyor oynuyor alnı da daha iyi görünüyor.
Ayy nasıl korktum bende. Allah korusun çocuğun rahatsızlığı ne diye.Hızlıca konuya gireceğim. Oğlum dün ben yemek ısıtırken abisiyle oynarken büyük bir ses geldi içeri gittim yüzükoyun yatıp ağlıyordu kaldırdığımda alnı cok kötüydü. 112 aradım geldi hastaneye gittik yolda hareketleri iyiydi ancak cok da uykulu gibiydi yarı uyur uyanık olunca korktum acildeki doktor da tomografi isteyince mecbur kaldım beyin tomografisine. Yalnız cekilirken hareket ettiği gerekçesiyle 2 defa çekmişler. Cok sükür temiz cıktı. Ancak aldığı radyasyon hem de peşpeşe 2 sefer alması beni cok üzdü korkuttu. Ne yapabilirim radyasyonu atması icin? Ya da bu durumu yaşayan biri var mı gercekten yazıldıgı kadar korkunc mu sonucları??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?