• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki oğluma üst üste 2 kez çekilen beyin tomografisi lütfen yaşayanlar bir şeyler söylesin :(

Hızlıca konuya gireceğim. Oğlum dün ben yemek ısıtırken abisiyle oynarken büyük bir ses geldi içeri gittim yüzükoyun yatıp ağlıyordu kaldırdığımda alnı cok kötüydü. 112 aradım geldi hastaneye gittik yolda hareketleri iyiydi ancak cok da uykulu gibiydi yarı uyur uyanık olunca korktum acildeki doktor da tomografi isteyince mecbur kaldım beyin tomografisine. Yalnız cekilirken hareket ettiği gerekçesiyle 2 defa çekmişler. Cok sükür temiz cıktı. Ancak aldığı radyasyon hem de peşpeşe 2 sefer alması beni cok üzdü korkuttu. Ne yapabilirim radyasyonu atması icin? Ya da bu durumu yaşayan biri var mı gercekten yazıldıgı kadar korkunc mu sonucları?? :KK43:
Yani yapacak bisey yok kotu düsmüş mecbur cektirecektiniz.

Konu sahibi üstüne alınma ama doktorun çok tehlikeli olduğunu bile bile iki kere çeker mi onu sence ?

Yani radyasyon zararlı olabilir ama sonuçlarını bilmediğimiz bir düşmeden daha zararlı değildir herhalde doktor tomografi istediğine göre.

Tomografide bi sey cıktı çocuğa bi şey oldu sandım yani gerçekten aşk olsun böyle bir başlık attığın için.
Doğru başlıkta hic buna dikkat etmemişim oysa en büyük korkularla gittim hastaneye. Haklısınız🙏🏻

Hızlıca konuya gireceğim. Oğlum dün ben yemek ısıtırken abisiyle oynarken büyük bir ses geldi içeri gittim yüzükoyun yatıp ağlıyordu kaldırdığımda alnı cok kötüydü. 112 aradım geldi hastaneye gittik yolda hareketleri iyiydi ancak cok da uykulu gibiydi yarı uyur uyanık olunca korktum acildeki doktor da tomografi isteyince mecbur kaldım beyin tomografisine. Yalnız cekilirken hareket ettiği gerekçesiyle 2 defa çekmişler. Cok sükür temiz cıktı. Ancak aldığı radyasyon hem de peşpeşe 2 sefer alması beni cok üzdü korkuttu. Ne yapabilirim radyasyonu atması icin? Ya da bu durumu yaşayan biri var mı gercekten yazıldıgı kadar korkunc mu sonucları?? :(
Ayy nasıl korktum bende. Allah korusun çocuğun rahatsızlığı ne diye. 😑

Merak etmeyin birşey olmaz 10 yaşındaki yeğenim omurilik tümörü şüphesiyle 6 aydır girmediği cihaz kalmadı neler yapıldı neler hatta adını unuttuğum birşeye girmişti 24 saat evine gidemeyip bizde kalmıştı çünkü evde bebek var anneside emzirdigi için uzak durması gerektiğini söylemişti doktor ama hiçbir sorun çıkmadı , çok şükür yeğenim de öyle bir hastalıkta çıkmadı omurilik kemiğinde iltihaplı romatizma çıktı herşey normal devam ediyor .

Fayda zarar ilişkisine bakılarak cekılmıstır, Allah korusun bişey çıksaydı tomografide erken mudahele cok onemli olcaktı . Cekmeselerde ya bişey varsa diye düşünülür . Olmuşa care yok. üzülmeyi bırakın , ona saglıklı anne lazım♥️

Back