- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Benim beynimde tümörler var. Radyasyon düzeyi cok yüksek ve üst üste iki kez çekilmesi korkuttu haliyle oğlumda da bişeyi tetikler mi diyeŞu an tomografide leke çıktı, sıkıntı çıktı diye de konu açıyor olabilirdiniz. Bu kadar abartmak yerine şükretseniz olmaz mı?
Bana tekniker suclayıcı sekilde hareket ettirdiniz iki kez cekilmek zorunda kaldı ben kendi cocugum olsa cektirmezdim dedi. O andan hala cıkamıyorumBenim oğluma dacekildi bir ay önce. Hareket ettiği için iki kez çekildi. Bi sorun olmadı çok şükür
Bana öyle bişey demedi bilmiyorum. Bı sıkıntı olmaz Allahn izni ileBana tekniker suclayıcı sekilde hareket ettirdiniz iki kez cekilmek zorunda kaldı ben kendi cocugum olsa cektirmezdim dedi. O andan hala cıkamıyorum
Cok teşekkür ederim gercekten şükrettim birşey olmamasına ama işte teknikerin ben kendi cocuguma cektirmezdim demesi içime bir korku saldıCanim öncelikle cok gecmis olsun. Üzülmeni anliyorum, ama iki kere radiyason almasi kalici hasar birakmaz, ondan korkuyorsan. Cocuklar böyle durumlarda cogu zaman fazla hareket eder. Sükür herhangi bir kanama felan olmamis. Allah tekrarini göstermesin
Teşekkür ederim iyi gülüyor oynuyor alnı da daha iyi görünüyor.Merak etmeyin çok büyük bir sorun oluştursa tamamen yasak olur tekniker saçmalamış gecmis olsun simdi nasıl onemli olan bir şey olmaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?