2 yaşındaki oğlum yüzünden eşimle dışarıya çıkamıyoruz

bgirlhilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
10
0
86
İzmir
2 yaşında oğlum var 1 dakika bile yanımdan ayrılmak istemiyor eşimle baş başa bir yere gidemiyoruz kayınvalideme bırakıyoruz dışarıya çıktığımızda 1 saate kadar hemen arıyor ağlıyor diye ne yapcam ben biz olmadan hiç bir yerde durmuyor alıştırmaya çalıştım ama olmuyor yakında işede başlıcam ne yapcağımı şaşırdım eşimde çok üzülüyor yazık tam dışarıya çıkıyoruz seviniyor annesi arayınca hadi eve gidiyoruz diyor ne zamana kadar böyle bağlılık sürüyor?

Evet canım insan bazen nefes almak istiyor ama bu muzurcuklar izin vermıyor benım oğlumda bır bucuk yasında ama su an öle bır sorunumuz yok sadece oda içerıde durmuor:) dısarda olsunda kımle olursa olsun hı suna gelınce hazırlıklı ol senı bundanda zorlu bır süreç beklıor işe başlıcam demışın ya vebım arkadasımında cocugu böyleydı ve anca oda zar zor bır ay calıştı ve bıraktı işi cocuk ananesının burnundan getırıodu canım ne dıyım sen ıns orta yolu bulabılırsın allah kolaylık versın

çocuk güvenmiyor kesinlikle dönmeyeceksiniz zannediyor.o güveni vermek lazım dönüşünüzde bir hediyeyle dönseniz veya babaanne de yenibir şey olsa.ağlasada gelmiceksiniz çünkü hep aynı şeyi yapcak ama babaanne dayanabilirmi bilmiyorum bir kere ağladı diye gittiysenizhep aynı şeyi yapcaktır.çünkü bizi kullanmayı çok iyi biliyorlar

haklısın.
bi de bence babaannesinin de biraz yardımcı olması lazım.ağladı diye hemen sizi arayıp çağırmasın. anne baba hemen gelecekler,sana mama getircekler vs. diye ikna etmesi oyalaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…