Tesekkurler.. sayende gercekten cok rahatladim. Cok tesekkur ederim.Öğretmen neden el kaldırsın ,kendinizi böyle şartlamayın sakın,tüm özel durumların anlatırsınız kreşe,hırçın olduğunu ,yemek sorunu varsa onu ,merak etmeyin onlar ilk kez görmüyorlardır sizin çocuğunuz gibisini ,kimbilir kaç tane gelmiş geçmiştir o okuldan,çeşitli huylarda çocuk var ,onlar alışkın oluyorlar genelde,üzülmeyin ve verin kreşe ,çocuğunuzun değiştiğini göreceksiniz .çok faydası oluyor gerçekten.
Ben icerde sartlari gorusurken yarim saat kadar benim oglani hocalar arkadaslarinin yanina goturdu. Hic sesi cikmadi aglamadida. 2 yas gurubunun oldugu sinifa gitmis. Masada oturmus arkadaslariyla oynuyordu. Sasirdim ogretmen de hic zorluk cikarmiyo cok sicak kanli dedi. İnsallah bu durum ilk anki gibi devam eder.Evet katılıyorum, öyle döverler, aç bırakırlar falan diye kafana takma. Onlar alışıklar çoçuklara. Öff kaç çeşit huylu çoçuk geçiyor onların elinden. Hem bizim bu çoçukların nazı varya, hep bize. Bak gitsinler okula kuzu gibi oluyorlar valla.
rica ederim,faydam dokunduysa ne güzel.Tesekkurler.. sayende gercekten cok rahatladim. Cok tesekkur ederim.
Benimkinin ozguveni cok yuksek girisken ve katilimci ama cok agrasif bana bile vuruyor. Krese durumunu anlattim. Duzelebilecegini soyledi. Umarim...rica ederim,faydam dokunduysa ne güzel.
benim kızımda çok sakin ,sıkılgan,çekingen bir çocuktu,kreşten sonra girişken ,kendine güveni olan bir çocuk haline geldi,bir yıl kreş,bir yıl anaokulu gelişimi için çok faydalı oldu,şu an 1.sınıfa başladı ve inanırmısınız sanki yıllardır okuyor gibi alışkın,sınıfta ağlayan çocuklar var benim kız teneffüse filan çıkıyor arkadaşları ile ilk günden dah.
İns duzelir diye umut ediyorum. Henuz 2 yasinda ama eli cok agir beni dovuyor ve utaniyorum soylerken ama daha dun koca kapiyi yerinden cikardi.Benim oglum icinde kres onerdi dr ama bende sizin gibi dusundugum icin veremedim, cunku cok hareketli ve dedigim dedik bi cocuk ama kardesimin oglu 1 yasindan beri kreste ve cok memnun oda hareketli ve huysuz bi cocuktu, suan da cok sakin (tabi 2 yildir krese gidiyor) ve her seyi cok duzenli yemek saati uyku saati olsun, hatta oyuncakla oynamayan ve hic bi seyle mutlu olmayan cocuk kendine herseyi oyuncak olarak gorebiliyor. Hic tereddüt etmeyin bence gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz emin olun hic pisman olmayacaksınız.
Benim oglum icinde kres onerdi dr ama bende sizin gibi dusundugum icin veremedim, cunku cok hareketli ve dedigim dedik bi cocuk ama kardesimin oglu 1 yasindan beri kreste ve cok memnun oda hareketli ve huysuz bi cocuktu, suan da cok sakin (tabi 2 yildir krese gidiyor) ve her seyi cok duzenli yemek saati uyku saati olsun, hatta oyuncakla oynamayan ve hic bi seyle mutlu olmayan cocuk kendine herseyi oyuncak olarak gorebiliyor. Hic tereddüt etmeyin bence gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz emin olun hic pisman olmayacaksınız.
Kres ucreti ne kadar acabaMerhaba bayanlar. Benim bi oglum var 2 yasinda biraz sinirli hersey hemen olsun istiyor asla bizi dinlemiyor. Kiskancligi da var mesela babasini yanima bile oturtturmaz. Bugun doktora goturduk bana kres onerdi. Sabah 9:00 ogle12:00 arasi. Bizim site icerisinde bir kres var evime cok yakin. Hemen sozlesme yaptim. Acikcasi biraz korkuyorum. Acaba oglum yaramazlik yapinca ogretmen el kaldirirmi yada kahvaltisini yaptirabilirlermi acaba.. aranizda evladini krese vermis anneler mutlaka vardir. Cocugunuzda degisimler oldumu? Ogretmenlerin davranislari nasil acaba?
Evet katılıyorum, öyle döverler, aç bırakırlar falan diye kafana takma. Onlar alışıklar çoçuklara. Öff kaç çeşit huylu çoçuk geçiyor onların elinden. Hem bizim bu çoçukların nazı varya, hep bize. Bak gitsinler okula kuzu gibi oluyorlar valla.
Evet bizim suan bez ve yemek sorunumuz on planda birlikte hareket etmemiz gerektigi soylendi.Aynen oyle ben de veli ziyaretinde fark ettim bütün ogrencilerimi kuzu saniyodum.meğer hepsi kurtmus haberim yokmuş sinifla evde çok farklilar ama anne de öğretmenin dediklerini yaparsa evde de olumlu davranis kazandirabilir
Haftada 3 gun yarim gun gidecek 300 tlKres ucreti ne kadar acaba
Benim oglumda aynisi hatta hirsini alamayip duvara yere kafa atiyo ve istedigi olmayinca oyle bi agliyo ki zannedersin etinden et kopariyolar, benim ki daha 16. ayinda biraz daha büyüsün bende vericem. Seninki en azindan derdini anlatabilir canm bence hic dusunme.Benimkinin ozguveni cok yuksek girisken ve katilimci ama cok agrasif bana bile vuruyor. Krese durumunu anlattim. Duzelebilecegini soyledi. Umarim...
İns duzelir diye umut ediyorum. Henuz 2 yasinda ama eli cok agir beni dovuyor ve utaniyorum soylerken ama daha dun koca kapiyi yerinden cikardi.
Bezi fazla problem etme. Hem daha iki yaşındaymış. Onlar hazır olduklarında belli ediyorlar. Bigün kızım getirip bezini eline verdi, al sen tak der gibiEvet bizim suan bez ve yemek sorunumuz on planda birlikte hareket etmemiz gerektigi soylendi.
Haftada 3 gun yarim gun gidecek 300 tl
Ayni yastalarmis benimkiyle. Yarin basliyor ins. Umarim yabancilik cekmez. Bizde canta aldik. Nasil seviyor cantasini anlatamam :)Benim de iki yaşında kardesim var. Bizim nesil farki var tabi aramizda ama :)
komşularım onunla yas çocuğu olmadığı icon hep bizimle olmak istiyor. Birlilte gezmek birlikte oyun oynamak yemek icmek ama bağımlılık seviyesinde.. arkadaslari da biziz ailesi de..
Birazcık yaşıtlarıyla olursa o bağımlılık duygusunun azalacaği düşüncesiyle krese yazdirdi ama haftada 2 yada üç gün gidecek o sekilde konuştular. 2 yas çok küçü anneden o kadar uzun sureli ayri kalmasini uygun bulmadılar. Tepkilerini göreceğiz bakalım
okul çantası aldi onunla geziyor evin icinde gören daha büyük zanneder havasindan geçilmiyor :))
seost: 36913394 .!.:hayırlı olsun herkes için öncelikle..
el kaldırma korkunuz bence olmasın hiç sanmıyorum bi öğretmenin öyle bir hata yapacağını hele okul öncesinde.. meslek hayatını karartır.. karartırlar..
yeme içme tuvalet durumları öğretmeni ilgili ise çok rahat gelişiyor, umarım iyi öğretmenlere denk gelir tüm kuzucuklar..
evdeki nazlı halleri okulda kalmıyor.. dünyanın merkezinde olmadıklarını ilk kreş yıllarında farkediyorlar..
tabi çocukların içine karışınca sadece olumlu değil olumsuz örnek almalar da olacaktır.. iyi takip etmek gerekli..
kızım 27 aylık uyumlu, sosyal bir çocuk. tuvalet, yeme sorunu yok. sadece yaşıtlarına göre az kelime söylüyor.. herşeyi anlıyor kendince sürekli konuşuyor ben anlıyorum tabi yabancılar anlayamıyor.. acaba konuşması için teşvik edici olur mu diyorum kreşe gitse?. bi yandan da evde çok mutluyuz.. ana-kız sosyal hayatımız da iyi :) acaba acele mi etmiş olurum gereksiz mi olur ne dersiniz?
en büyük kriterim benden ayrılacaksa mutlaka eve geldiğinde bana herşeyi anlatabileceği yaşta/ kelime hazinesinde olması idi.. ne yedi? ne yaptı? ne oldu? bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?