• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yaşındaki kızımın kakasında siyah taneler

nes8

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
170
4
316
Bursa
merhaba arkadaşlar az önce kızım kaka yaptı ve bezinde siyah mercimek tanesi gibi taneler vardı normal kıvamlı kahverengi de vardı karışık . çok telaş yaptım ama birşey bulamadım internette bana acil yardım lütfen

Son düzenleme:
kusma,ateş bitkinlik yoksa muhtemelen kabız olmuştur....

normalde günde 2 veya 3 kere kaka yapıyor bugun 4. yü yaptı kıvamı kabız gibi deildi ilk yaptığında ama bilemiyorum :(

farklı birşey yediyse o da dokunmuş olabilir,keyfi nasıl?

2-3 gündür yediklerini düşün.bence mutlaka yediğidir eğer başka bir sıkıntı yoksa.ateş vs.korkma.benim kızım da beni şaşırtmıştı bi kere.kepekli ekmek yapmıştım.kakasında totosuna yapışan pul pul bişeyler vardı.bunu çözmem epey bi zamanımı almıştı..:52::52:

teşekkürler arkadaşlar rahatladım şimdi keyfi süper iyi yani oynuyo koşuyo sanırım yediklerinden çikolata falan yemiş bugun annaannesinde ama taneli olması beni korkuttu..:)

teşekkürler arkadaşlar rahatladım şimdi keyfi süper iyi yani oynuyo koşuyo sanırım yediklerinden çikolata falan yemiş bugun annaannesinde ama taneli olması beni korkuttu..:)
sıkmayın canınızı,hoplayıp oynuyorsa sorunu yoktur.bol su içirin,1-2güne kalmaz düzelir.

bizimki de kivi yediği gün şaşırmıştım kiivinin taneleri aynen gözüküyodu ama ilk havuca şaşırmıştım turuncu yaptı hemen annemi aradım sordum

Back