Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar az önce kızım kaka yaptı ve bezinde siyah mercimek tanesi gibi taneler vardı normal kıvamlı kahverengi de vardı karışık . çok telaş yaptım ama birşey bulamadım internette bana acil yardım lütfen
2-3 gündür yediklerini düşün.bence mutlaka yediğidir eğer başka bir sıkıntı yoksa.ateş vs.korkma.benim kızım da beni şaşırtmıştı bi kere.kepekli ekmek yapmıştım.kakasında totosuna yapışan pul pul bişeyler vardı.bunu çözmem epey bi zamanımı almıştı..
teşekkürler arkadaşlar rahatladım şimdi keyfi süper iyi yani oynuyo koşuyo sanırım yediklerinden çikolata falan yemiş bugun annaannesinde ama taneli olması beni korkuttu..:)
teşekkürler arkadaşlar rahatladım şimdi keyfi süper iyi yani oynuyo koşuyo sanırım yediklerinden çikolata falan yemiş bugun annaannesinde ama taneli olması beni korkuttu..:)