Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğin 20 aylik olmuştur..hatirladim seni rumuzundan. hamileyken ayni topikteydik..Allah evlatlarimizi korusunanne oldu sonra hersey daha cok dokunmaya basladi kendimide senin yerine koydum birden gözlerim doldu .cok üzücü bir olay, insallah hicbirzaman yasamayiz böyle biseyi, sanada gecmis olsun . Allahim böyle bir aciyi göstermesin hicbirzaman
Ayni sey benim basimada geldi gorumcemle pazardaydk kizim arabasndaydi onume cektim bisryler baktim birden bi dondum araba yok o an kan beynime cikti resmen titremeye basladm arkami.bi dondum esim gelmis yanimiza almis cocuguda bekloyordu.olecek gibi oldum ciktm hemen pazardn eve nsl geldm bilmiyorum haberszce aldigi icnde esime kizdim.bi anlik dalginlik iste odur budur gozumn onndn hic ayirmiyrm allah kimseyi evledyla sinamasinmerhaba kızlar 2 yasındaki kızım annem çarşıya indik gezmeye bi magazaya girdik cocuk kucagımdaydı arabasınıda almamıstım annemde yoruldun indir kucagından dedi bıraktım yere ayagım dibindeydi cocuk...gözümün önünden ayırmam normalde.bi elbiseye bakıyordm.yanımdaki cocuk saniye içinde bir baktım yok..anneme sordumm yanındamı sıla diye oda yok demezmi...öyle kötü oldumki annem benden panik kaldırdı dükkanı ayaga..dışarı baktım hemen basını alıp gider diye okadar kalabalıkki gitse bulamam...soyunma kabinine bir baktıkki orada saklanmış... allahım 1dk bile sürmeyen bu süre içinde beynimden neler geçti nasıl çaresiz kaldım anlatamam...küçücük cocuk nasıl bulurum diye öldüm o an...onu gördümya soyunma kabininde oturdum ağladım valla...
dahada saniyede olsa gözümün önünden ayırmama heralde..
hep derdim kayıp acısı ölümdende kötü diye cocukları kaybolan annelere allahım sabır versin dayanılacak gibi bişey değil...:gitme: