• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Yaşındaki kızımı kaybettim zannettim...çok kötü bir duygu...

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
merhaba kızlar 2 yasındaki kızım annem çarşıya indik gezmeye bi magazaya girdik cocuk kucagımdaydı arabasınıda almamıstım annemde yoruldun indir kucagından dedi bıraktım yere ayagım dibindeydi cocuk...gözümün önünden ayırmam normalde.bi elbiseye bakıyordm.yanımdaki cocuk saniye içinde bir baktım yok..anneme sordumm yanındamı sıla diye oda yok demezmi...öyle kötü oldumki annem benden panik kaldırdı dükkanı ayaga..dışarı baktım hemen basını alıp gider diye okadar kalabalıkki gitse bulamam...soyunma kabinine bir baktıkki orada saklanmış... allahım 1dk bile sürmeyen bu süre içinde beynimden neler geçti nasıl çaresiz kaldım anlatamam...küçücük cocuk nasıl bulurum diye öldüm o an...onu gördümya soyunma kabininde oturdum ağladım valla...
dahada saniyede olsa gözümün önünden ayırmama heralde..

hep derdim kayıp acısı ölümdende kötü diye cocukları kaybolan annelere allahım sabır versin dayanılacak gibi bişey değil...:gitme:

amin canım geçmiş olsun mu denir bu durumda allahım bir daha o korkuyu yaşatmaz inşallah

merhaba kızlar 2 yasındaki kızım annem çarşıya indik gezmeye bi magazaya girdik cocuk kucagımdaydı arabasınıda almamıstım annemde yoruldun indir kucagından dedi bıraktım yere ayagım dibindeydi cocuk...gözümün önünden ayırmam normalde.bi elbiseye bakıyordm.yanımdaki cocuk saniye içinde bir baktım yok..anneme sordumm yanındamı sıla diye oda yok demezmi...öyle kötü oldumki annem benden panik kaldırdı dükkanı ayaga..dışarı baktım hemen basını alıp gider diye okadar kalabalıkki gitse bulamam...soyunma kabinine bir baktıkki orada saklanmış... allahım 1dk bile sürmeyen bu süre içinde beynimden neler geçti nasıl çaresiz kaldım anlatamam...küçücük cocuk nasıl bulurum diye öldüm o an...onu gördümya soyunma kabininde oturdum ağladım valla...
dahada saniyede olsa gözümün önünden ayırmama heralde..

hep derdim kayıp acısı ölümdende kötü diye cocukları kaybolan annelere allahım sabır versin dayanılacak gibi bişey değil...:gitme:

geçmiş olsun canım benim de başıma aynı olay geldi benim kızım da 2 yaşında mağazada eşimle beraberdik ama ayrı takılıyoduk ben eşimin yanında olduğunu sandım bir baktım yok mağazayı aramaya başladık ararken bir gürültü duydum bu gürültüyü kesin bizimki çıkarıyodur dedim bir baktım soyunma kabinlerinin önündeki koltuğa yatmış ayaklarıyla duvara vuruyo ay insanın ömründen ömür gidiyo valla Allahım kimseye böyle bir duygu yaşatmasın

geçmiş olsun canım
bizimde başımızdan geçen hafta bi kaza geldi boğazına kurabiye takıldı
ama çıkmadı neler yaptıksak çıkmadı bende artık feryat ediyorum ölüyo yavrum yardım edin diye mosmor oldu gözleri kaymaya başladı gözüme balkon ilişti atıcaktım kendimi aşağıya sonra bir hamleyle nasıl vurduysam sırtına kurabiye çıktı kusmaya başladı ama ne kusmak kan kusuyodu
kaç gün kendime gelemedim
Allah kimsenin başına vermesin böyle şeyler çok zor çok

teşekkür ederim kızlar hiçbirimize yaşatması allah...

çok çok geçmiş olsun, allah saklasın.. yurtdışında, çocukların beline takılan bir kemer var, kaybolmayı önlüyor.. çok tepki topladı ama artık gerekli olduğunu düşünüyorum sanırım...

bak sen şu cadıya!! anneyi nasılda üzermiş!! kıyamam canım Allah sana bağışlasın yawrunu..

kızlar yazılarınızı okuyunca yaşamış gibi oldum
benimde evladım var ve allah tüm yavruları anne babasına bağışlasın inş.....

Çok geçmiş olsun,Alyada bazen marketteve evde yapar bunu.Aklım başımdan gidiyor böyle zamanlarda.

anne oldu sonra hersey daha cok dokunmaya basladi kendimide senin yerine koydum birden gözlerim doldu .cok üzücü bir olay, insallah hicbirzaman yasamayiz böyle biseyi, sanada gecmis olsun . Allahim böyle bir aciyi göstermesin hicbirzaman

ben de iki sefer bu duyguyu yaşadım... inşaallah kimsenin başına gelmez

gecmiş olsun aynı seyı bende ıkıkez yamıştım kızım 2 yaslarındayken bırcısınde vıtrıne gırmıs magzanın ıçınde gorulmuyor vıtrın ben panık ve kokrkuyla ıcerde cırpınırken kadının bırı burda vıtrınde dedı 5dak ıcınde bulasıya kadar omrumden omur gıttı allahım kimseye evlat acısı yasatmasın

Back