Bebek Beslenmesi 2 yaşındaki kızım katı yiyecek yiyemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yazmayı unutmuşum benimde kızımda reflü var katı yese hemen kusuyor..............çok şükür şu aralar hasta değilse kusmuyor.................. bunada şükür eşim fazla ısrar etme zamanla alışır diyor bakalıkm inşallah alışır

Aynı durum bizde de var.Benimkilerde 1.5 yaşında ve ikizler..Her şeyi blendırdan geçiriyorum.PÜtürlü yiyemiyorlarHele bir tanesi en ufak bir pütür bile gelse kusuyor ne yaapacağımı şaşırdım..

Çok şükür artık hemen herşeyi yiyebiliyorlar.Nasıl oldu bende anlamadım. Kesinlikle zorlamamak lazım.vakti gelince çok güzel yiyorlar...

benim oğlumda 21 aylık hala bulamaç yiyor
bu benden kaynaklanıyor tabi.
çünkü aç kaldığında bulduğunu çiğneyerek yiyor.ceviz fındık ekmek makarna kızarmış tavuk pasta kurabiye.....
ama ben patlayana kadar yedirmesem içim rahat etmiyor huzursuz oluyorum.bulamaç yedirdiğimde istediğim her şeyi yedirebiliyorum.
sonuçta bu çocuklar her halukarda katı yiyecek.

Benim oglumda da reflü var ve bazen katı yiyince kusuyor ama aç bırakınca katı kendi yiyiyor.Yeme konusunda çok psikolojim bozuluyor.Ben herşeyden vitamin alsın istiyorum ve sık sık veriyorum.Aslında aç bırakmak lazım ama ana yüregi işte.Hep tükürüyor şöyle eline alıp iştahla bişi yeddigini görümedimAma büyüyünce elbet yiycek kim büyüyüpte pütürlü yememiş ddimi buda benm tesellim işte

nergis nasıl oldu anlatırmısın?
benim oğlumda 13 aylık, işine gelen katı gıdaları yiyor ama en fazla 3-4 lokma, makarna falan yediremiyorum pilav bazen 2-3 kaşık sebze yemeklerini ağzına sürmüyor..

nasıl aşama kaydettiniz?ben çok üzülüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…