konuşabiliyor mu peki?
Tatlı sakızlar alıp çiğnetmeyi öğretseniz. Sonra da yemek yerken sakız çiğner gibi çiğne anneciğim bak böyle falan deyip çok üstüne düşüp onu geri çekmeden sıkmadan oyunlar yaparak gösterseniz işe yaramaz mı? :44:
anladığım kadarıyla çocuk aslında yiyebiliyor.. ama yemiyor...
ben olsam sadece kendi yediklerimizden koyardım önüne.. yemiyor diye ona özel bir şey hazırlamazdım. bir yemez iki yemez, ama istikrarlı olununca yemek zorunda kalacak..
tabii bu sadece benim düşüncem:)))
merhaba arkadaşlar önce sizlere kızımın gün içinde yediklerini yazacağım
sabah kahvaltı:ıslatılmış ekmek içine reçel
öğle: çorba,yine içine ekmek içi
akşam :yoğurt veya sulu yemeklerin sadece suyuna ekmek içi
gece uyumadan muhallebi
gece uyandığında ise süt içiyor
kızım birşeyi çiğnemeyi pek bilmiyor bazen yediğimiz şeylerden verdiğimizde yiyiyor ama öğün olarak asla 2 kaşığı geçmiyor yediklerini ise zorla tv başında veriyorum bu yedikleri buyaştaki çocuk için sağlıklımı......... kızıma çiğneyip yemeyi nasıl alıştırabilirim........bu durumu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen......kilosu 13 boyu 88 normalmi gerçi doktorumuz sürekli çok kilolu diyor ama bana hiçde öyle gelmiyor
benimkide öyleydi bende hep püre yaptım. halen de ekmeği corbaya yada sulu yemeğe doğruyorum. bence zorlama öle yemeyeceğine püre yap yesin bence tabi. hala çiğnemeye üşeniyo. 5 e kadar sayıyorum o azındaki yut diye diye ömrum gitticocukla alakalı umarım düzelir yoksa sinir hastası oluyosun.
vallahi ağzındakini yutması için çok bekliyorum.............sırf şu yemek yüzünden doğru dürüst dışarı bile çıkamıyoruz çıkışlarımızda hep hastaneye oluyor malesef..............inşallah bizde bu günleri atlatıp yemek yemeğe alışırız
hakikaten katı gıda istemeyen çocuğu alıştırması çok zor çevremden biliyorum kendini sakın suçlama. yeter ki yesin diye de sıvıya devam etme bir iki alışacak. yedikçe alkışla ödüllendir...
gece uyumadan muhallebi
kızım birşeyi çiğnemeyi pek bilmiyor bazen yediğimiz şeylerden verdiğimizde yiyiyor ama öğün olarak asla 2 kaşığı geçmiyor yediklerini ise zorla tv başında veriyorum bu yedikleri buyaştaki çocuk için sağlıklımı......... kızıma çiğneyip yemeyi nasıl alıştırabilirim........bu durumu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen......kilosu 13 boyu 88 normalmi gerçi doktorumuz sürekli çok kilolu diyor ama bana hiçde öyle gelmiyor
2 yaşında kız çocuğu 13 kg 88cm normalin bile üstünde 75 persantilde MAŞALLAH hani benim kızımda böyle olsa.. yemek yedirmeyi birde bana sorun kızımda reflü var yedirene kadar akla karayı seçiyoruz birde kusunca gerisini siz düşünün..
gece uyumadan muhallebi
ya kusuyomu surekli al işte arkadaşım otur sukret kusmuyo onu bi daha yedirene kadar bekliyosun için üzünütden karnı ac diye uzuldum dilara ben benimki kusunca cok uzulurdum. halada bezelyeyi yese kusar. gecen gece 3 defa kustu yorgan battaniye yastık her defasında birini kustu. artık bezely evermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?