çok duygusal bir çocuk kardeşi var 8 aylık o yürüyor hatta konuşmaya bile başladı. Kardeşi düştüğünde ondan önce aglıyor refleksleri var gülünce o da gülüyor ama onun dışında hala konuşma yürüme oturma bunlar yok malesef. Umarım otizm değildir çok zor
7 sene sonra kadar konu sahibinin size cevap verecegini dusunerek mi hortlattiniz konuyu?
7 yıl geçmiş farkındamısınız koskoca 7 yıl ne diye hortlatirsiniz şu konuları anlamamSon durum nedir arkadaşlar
Doktora goturdunuz muBenim oglum 13 aylık ama yürümüyor ayakta 1 saniye bıraksam kesinlkle duramıyor hemen dizleri kırıp oturuyor. Elinden tutup yurutunce biraz yürüyüp bırakıyo oturmak istiyor. Kas erimesi filan okuyunca korktum ya şuan ☹☹
saglık ocağında söyledim tutunup yürüyor mu dedi, evet dedim öyle yürüyor, ozaman yürür yakında korkma dediler :Doktora goturdunuz mu
Ben hiç bir şekilde ayakta durmuyor sandım. Öyleyse bence de sorun yoktur inşallah. Genelde gözlemlediğim kadarıyla çoğu çocuk 15 aylikken yürüyorH
saglık ocağında söyledim tutunup yürüyor mu dedi, evet dedim öyle yürüyor, ozaman yürür yakında korkma dediler :
Yok silme artik olan olmusYaaaaa, sileyim mi mesajimi ne yapayim...
İnsallahh çok teşekkür ederimBen hiç bir şekilde ayakta durmuyor sandım. Öyleyse bence de sorun yoktur inşallah. Genelde gözlemlediğim kadarıyla çoğu çocuk 15 aylikken yürüyor
Benim kızım da 14 aylık olmak üzere. Henüz bağımsız yürümüyor ama tutunarak her yeri dolanıyor. Elinden tutup yürütmek istediğimizde yakın zamana kadar benim kızım da kendini bırakıp emekleyerek devam ediyordu. Şimdi yeni yeni bağımsız ayakta durmaya çalışıyor. Kasları güçlendikçe onlar ellerinden geleni yapıyor zaten. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.Benim oglum 13 aylık ama yürümüyor ayakta 1 saniye bıraksam kesinlkle duramıyor hemen dizleri kırıp oturuyor. Elinden tutup yurutunce biraz yürüyüp bırakıyo oturmak istiyor. Kas erimesi filan okuyunca korktum ya şuan ☹☹
Evet aynen böyle benimkide, cok teşekkürlerBenim kızım da 14 aylık olmak üzere. Henüz bağımsız yürümüyor ama tutunarak her yeri dolanıyor. Elinden tutup yürütmek istediğimizde yakın zamana kadar benim kızım da kendini bırakıp emekleyerek devam ediyordu. Şimdi yeni yeni bağımsız ayakta durmaya çalışıyor. Kasları güçlendikçe onlar ellerinden geleni yapıyor zaten. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Benim kızım 19 aylık yürüdüBenim oglum 13 aylık ama yürümüyor ayakta 1 saniye bıraksam kesinlkle duramıyor hemen dizleri kırıp oturuyor. Elinden tutup yurutunce biraz yürüyüp bırakıyo oturmak istiyor. Kas erimesi filan okuyunca korktum ya şuan ☹☹
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallahArkadaslar aradan 7 yil gecti ama hala yuruyemiyor malesef serebral ataksi teshisi konuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?