Bebek İkinci El 2 yaş üstü kullanabileceğim oto koltuğu arıyorum.

kuzeyin_annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
12
0
36
Ankara
Arkadaşlar Ankara da elden alabileceğim, isofix li 2 yaş üstü erkek çocuk için oto koltuğu arıyorum. Temiz kullanılmış ve ihtiyacı olmadığından değerlendirmek isteyen anneler mesaj atarsa sevinirim.

Canım sana tavsiyem koltuğu mutlaka dene bebeğinle, sevmeyebiliyorkar, ikinci el bulursan git mağazada dene bide bunların Güvenlik nedeniyle son kullanma tarihleri oluyor ona da mutlaka dikkat et ayrıca oturma yeri cam hizasında olan bi koltuk olursa çocuk etrafı izleyebildiği için daha rahat oturuyor bir de yatma pozisyonuna dikkat et kimi hiç yatmıyor nerdeyse, çocuk oturduğu yerde uyuyor resmen, euzun yolda çok rahatsız edici bi durum! İspfixe çok takılma, bizimki değil mesela amaallah korusun o kemer çıkmaz yerinden, 4 yerinden bağlı çünkü!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Ankara da elden alabileceğim, isofix li 2 yaş üstü erkek çocuk için oto koltuğu arıyorum. Temiz kullanılmış ve ihtiyacı olmadığından değerlendirmek isteyen anneler mesaj atarsa sevinirim.

İsofixli değil ama bu var bende chicco key 2-3 oto koltugu cocuk biraz daha büyüdügünde yükseltici olarakta kullanılabiliyor bende ankaradayım

Eklentiler

• $027.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…